58'

LRC Leerdam JO13-2 - 4e klasse 06

11 november 2017 9:00

Opstelling LRC JO13-2

Op een herfstachtig sportpark vandaag weer een uitwedstrijd in Hoornaar tegen het plaatselijke Stedoco.

Na het voorstelrondje en het 1e fluitsignaal lijken de jongens niet echt wakker na 4 minuten een mooie schwalbe van een speler van Stedoco of was hij toch terecht? De bal gaat op de stip, Jens zit er nog wel aan maar toch de 1-0.

En gelukkig was dit gelijk onze wake up call we komen beter in de wedstrijd de kleine speldenprikjes worden steeds groter, een goal kan niet uitblijven. En daar is hij dan Enzo heef 2 pogingen nodig maar dan toch de 1-1 en 3 minuten voor de rust de voorsprong een mooie pass van Enzo word door Yannick netjes afgewerkt 1-2

Wat een lekker gevoel als je aan het werk bent en je ziet deze tussenstand nu maar hopen dat ze de 2de helft zo doorgaan. En dat doen de jongens dan ook ze scoren al vrij snel  na 7 minuten de 1-3 weer Yannick, dan spelen de jongens de wedstrijd rustig uit en creëren nog wat kleine kansjes en 5 minuten voor tijd is het woord weer aan Yannick 1-4 wat een mooie pot voetbal van deze jongens ze groeien elke week een beetje meer!!!