Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden

Lid worden

Lidmaatschap v.v. LRC Leerdam

Aanmelden kan door middel van het invullen van onderstaand inschrijfformulier.

Let op: Er geldt een overschrijvingstermijn van 3 jaar. Als u binnen die termijn bij een andere vereniging heeft gevoetbald is altijd een overschrijving van de vorige vereniging nodig voor zowel senioren, junioren als pupillen!

Via de coördinator hoort u in welk team u/uw kind wordt geplaatst of dat er een wachtlijst is. Als u in een team wordt ingedeeld zal contributie geïncasseerd worden. Indien er een wachtlijst is, zal er nog niet getraind kunnen worden en is geen contributie verschuldigd.

Indien u op de wachtlijst staat krijgt u bericht van de coördinator als u/uw kind ingedeeld kan worden in een team. Vanaf dit moment zullen wij contributie gaan incasseren.

Na het invullen van het inschrijfformulier nemen wij z.s.m. contact op.

Aanmelden via Stichting Leergeld

Inschrijfformulier v.v. LRC Leerdam

Legitimatie is alleen verplicht als je 16 jaar of ouder bent.
Heeft u geen legitimatie, geef dit hier dan aan.


Bent u korter dan 3 jaar geleden lid geweest van vv LRC of een andere voetbalvereniging?


Door akkoord te gaan en na het versturen van het inschrijfformulier verklaart u dat bovenstaande gegevens compleet en naar waarheid zijn ingevuld. U gaat akkoord met de automatische incasso van het inschrijfgeld + inschrijfgeld kledingleaseplan (éénmalig). De contributie per kwartaal en de boetes opgelegd door de KNVB (per kwartaal), betreft gele en/of rode kaarten

Met deze inschrijving geeft u tevens toestemming voor het plaatsen van foto's op onze social media kanalen. Indien u hiermee niet akkoord gaat, dit gaarne hier aangeven.


Nadat U het inschrijf formulier heeft verstuurd, nemen wij z.s.m contact met U op.


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!