Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuursnieuws

Nieuw bestuurslid Communicatie en voorzitter herkozen

18 december 11:15  Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 11 december 2020 heeft het bestuur Iris Lökken voorgedragen als bestuurslid communicatie. Er hadden zich geen tegenkandidaten gemeld en de aanwezige leden hebben Iris unaniem benoemd. meer »


Nieuwe corona maatregelen

15 oktober 19:00  Vanwege de verder oplopende landelijke besmettingscijfers heeft het kabinet gisterenavond extra maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen raken de sport en daarmee het amateurvoetbal wederom hard.meer »


We zijn er bijna

18 juli 15:30  Het moment dat we het schitterende club/kleedgebouw opleveren, komt steeds dichterbij. Met 85% is het einde in zicht, maar zoals iedereen weet wegen de laatste lootjes het zwaarst.meer »


Yoeri Spruijt overleden

2 juni 7:45  Gisteren bereikte ons het diep trieste bericht dat Yoeri Spruijt op 32 jarige leeftijd is overleden.meer »


VRAGEN OVER GLASPARK

16 mei 11:30  Vrijdag 13 maart was er een informatieavond gepland waar de leden van LRC, ouders van leden en belangstellende vragen konden stellen over Glaspark.meer »


Opstarten trainingen jeugd

26 april 8:30  Wekenlang lagen de voetbalvelden er stil bij vanwege de maatregelen tegen het coronavirus. Maar nu zien wij het eerste lichtpuntje om de verenigingsactiviteiten weer voorzichtig op te kunnen starten: deze week heeft het kabinet besloten dat jeugd tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 18 jaar vanaf 29 april weer georganiseerd en beheersbaar mag gaan trainen.meer »


CORONA UPDATE

23 april 19:00  Na de persconferentie van afgelopen dinsdag is het duidelijk dat er voor 1 september geen competitiewedstrijden meer plaats zullen vinden. meer »


Seizoen amateurvoetbal ten einde

1 april 7:30  Seizoen amateurvoetbal ten eindemeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!