Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Door Weer en Wind

De Supporters Vereniging houdt haar Boutdraaimiddag Online!

6 december 12:45  Elk jaar organiseert de supportersvereniging haar boutdraaimiddag. Een gezellige middag vlak voor de kerst waar menigeen met een lekkere kalkoen of ander stuk vlees naar huis ging. De gezellige middag mogen we dit jaar helaas niet organiseren maar de boutdraaimiddag willen we onze leden toch niet onthouden. Het zou toch zonde zijn als er dit jaar geen lekker stuk vlees van slager Rien Baas op de kersttafel staat! Daarom organiseren we de boutdraaimiddag dit jaar online! meer »


Verenigingswerk bij de supportersvereniging

9 mei 14:45  Zoals bekend heeft LRC Leerdam een regeling waarbij elk lid (of ouder van een jeugdlid) wordt geacht om twee keer drie uur verenigingswerk te verrichten. Dit kan van alles zijn. Van bardienst tot hulp in de commissiekamer en van het fluiten van wedstrijden tot het schoonmaken van de kleedkamers. meer »


De winterse activiteiten van de supportersvereniging

22 januari 20:00  Traditiegetrouw is de winterstop een tijd van rust en voor sommige teams een tijd voor een trainingskamp waar, op welke manier dan ook, aan het groepsgevoel wordt gewerkt. Voor de mensen van de supportersvereniging is de winterstop juist een hele drukke tijd waarin wij met allerlei activiteiten de voetbal loze weken proberen in te vullen. Zo organiseerden wij het sinterklaasfeest, de boutdraaimiddag, het oliebollen zaalvoetbal toernooi, het klaverjassen en de voetbalquiz. meer »


FIFA toernooi 2020

3 januari 13:00  Zaterdag 11 januari is de jeugd aan de beurt. De supportersvereniging organiseert dan weer het grote FIFA toernooi voor alle jeugdleden van LRC Leerdam. In 2 leeftijdsklassen kan iedereen zijn of haar skills op de Playstation laten zien. De leeftijdsklassen zijn 12 jaar en jonger en 13 jaar en ouder. meer »


Lekker ouderwets Klaverjassen

25 december 9:45  a.s. zaterdag organiseert de supportersvereniging weer de jaarlijkse klaverjas middag. Vanaf 13.00 kun je jezelf aanmelden en om 14.00 beginnen we met de eerste boom. meer »


Zaterdag Boutdraai middag

16 december 19:15  a.s. zaterdag kun je het kerstdiner nog een extra impuls geven. Dan organiseert de supportersvereniging weer de jaarlijkse boutdraaimiddag. Ook dit jaar heeft onze vleesmeester Arie Rijneveld weer gezorgd voor een groot aantal heerlijke prijzen die uiteraard weer verzorgd zijn door Keurslagerij Rien Baas. meer »


Drukke tijden voor de supportersvereniging

25 november 12:00  De decembermaand komt er weer aan en dat betekend voor de supportersvereniging dat er veel evenementen worden georganiseerd. En dat terwijl we nog maar nauwelijks bekomen zijn van de zeer succesvolle Mega Bingo waar ongeveer 120 bingo-ers de zaal vulden en zorgden voor een gezellige en spannende avond. En we nog volop bezig zijn met de lotenverkoop voor de grote club actie. meer »


Oliebollentoernooi 2019

23 november 19:00  In de kerstvakantie wordt het traditionele Oliebollentoernooi weer gehouden in sporthal Berenschot. Alle jeugdleden van LRC Leerdam kunnen zich hier voor aanmelden via de leider van hun team. Dit jaar wordt er gespeeld op vrijdag 27 december en zaterdag 28 december. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!