Nieuws Door Weer en Wind - v.v. LRC Leerdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Door Weer en Wind

Nieuws Door Weer en Wind

Aanmelden voor het Glaspark Familie toernooi verlengd tot 19 augustus

13 augustus 10:00  De aanmeldingen voor het familie toernooi druppelen nog steeds binnen. Maar het zijn er wel minder dan we verwacht en gehoopt hadden. Een van de oorzaken is waarschijnlijk dat veel leden nog op vakantie zijn en dat de teams van LRC nog niet echt aan het seizoen begonnen zijn.meer »

294x gelezen

Bingo! En deze keer weer een echte.

23 oktober 8:30  Het winterprogramma van de supportersvereniging begint dit jaar met een Bingo op vrijdag 19 november. En ondanks dat de online bingo‚Äôs erg leuk waren om te doen gaan we nu toch weer voor een volle zaal in onze nieuwe kantine.meer »

378x gelezen

Jeugduitje Hellendoorn

1 september 10:45  Afgelopen zaterdag werd het jaarlijkse jeugduitje van Supportersvereniging Door Weer en Wind weer gehouden. Met een bus vol jeugd en enkele begeleiders zijn we afgereisd naar Hellendoorn. Het was eigenlijk de bedoeling dat we naar Duinrell zouden gaan maar bij het bestellen van de kaarten bleek dat Duinrell al helemaal uitverkocht was op deze datum. Gelukkig konden we in Hellendoorn nog wel terecht.meer »

438x gelezen

Jaarlijkse jeugduitje dit jaar naar Duinrell!

16 augustus 10:00  De supportersvereniging organiseert al een aantal jaar aan het begin van het seizoen een leuk uitje voor de teams van O8 t/m O11. Helaas gooide Covid vorig seizoen roet in het eten maar dit jaar hebben wij besloten om weer een jeugduitje te organiseren. Op zaterdag 28 augustus hopen we met een bus vol jeugdleden en enkele enthousiaste begeleiders af te reizen naar:meer »

748x gelezen

Gratis sponsoren, het kan! Koop bij OnzeClubWinkel!

5 juni 7:00  Gratis de supportersvereniging sponsoren, koop bij OnzeClubWinkel! Doe voortaan uw online aankopen via supportersvereniging 'Door weer en wind'. Vakantie boeken, de Wehkamp, thuisbezorgd.nl of Aliexpress. Zoek jouw winkel en sponsor de club! Het is heel makkelijk.meer »

230x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!