Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Door Weer en Wind

Nieuws Door Weer en Wind

Bingo! En deze keer weer een echte.

23 oktober 8:30  Het winterprogramma van de supportersvereniging begint dit jaar met een Bingo op vrijdag 19 november. En ondanks dat de online bingo’s erg leuk waren om te doen gaan we nu toch weer voor een volle zaal in onze nieuwe kantine.meer »

259x gelezen

Jeugduitje Hellendoorn

1 september 10:45  Afgelopen zaterdag werd het jaarlijkse jeugduitje van Supportersvereniging Door Weer en Wind weer gehouden. Met een bus vol jeugd en enkele begeleiders zijn we afgereisd naar Hellendoorn. Het was eigenlijk de bedoeling dat we naar Duinrell zouden gaan maar bij het bestellen van de kaarten bleek dat Duinrell al helemaal uitverkocht was op deze datum. Gelukkig konden we in Hellendoorn nog wel terecht.meer »

309x gelezen

Jaarlijkse jeugduitje dit jaar naar Duinrell!

16 augustus 10:00  De supportersvereniging organiseert al een aantal jaar aan het begin van het seizoen een leuk uitje voor de teams van O8 t/m O11. Helaas gooide Covid vorig seizoen roet in het eten maar dit jaar hebben wij besloten om weer een jeugduitje te organiseren. Op zaterdag 28 augustus hopen we met een bus vol jeugdleden en enkele enthousiaste begeleiders af te reizen naar:meer »

582x gelezen

Gratis sponsoren, het kan! Koop bij OnzeClubWinkel!

5 juni 7:00  Gratis de supportersvereniging sponsoren, koop bij OnzeClubWinkel! Doe voortaan uw online aankopen via supportersvereniging 'Door weer en wind'. Vakantie boeken, de Wehkamp, thuisbezorgd.nl of Aliexpress. Zoek jouw winkel en sponsor de club! Het is heel makkelijk.meer »

179x gelezen

De Supporters Vereniging houdt haar Boutdraaimiddag Online!

6 december 12:45  Elk jaar organiseert de supportersvereniging haar boutdraaimiddag. Een gezellige middag vlak voor de kerst waar menigeen met een lekkere kalkoen of ander stuk vlees naar huis ging. De gezellige middag mogen we dit jaar helaas niet organiseren maar de boutdraaimiddag willen we onze leden toch niet onthouden. Het zou toch zonde zijn als er dit jaar geen lekker stuk vlees van slager Rien Baas op de kersttafel staat! Daarom organiseren we de boutdraaimiddag dit jaar online! meer »

1573x gelezen

Verenigingswerk bij de supportersvereniging

9 mei 14:45  Zoals bekend heeft LRC Leerdam een regeling waarbij elk lid (of ouder van een jeugdlid) wordt geacht om twee keer drie uur verenigingswerk te verrichten. Dit kan van alles zijn. Van bardienst tot hulp in de commissiekamer en van het fluiten van wedstrijden tot het schoonmaken van de kleedkamers. meer »

552x gelezen

De winterse activiteiten van de supportersvereniging

22 januari 20:00  Traditiegetrouw is de winterstop een tijd van rust en voor sommige teams een tijd voor een trainingskamp waar, op welke manier dan ook, aan het groepsgevoel wordt gewerkt. Voor de mensen van de supportersvereniging is de winterstop juist een hele drukke tijd waarin wij met allerlei activiteiten de voetbal loze weken proberen in te vullen. Zo organiseerden wij het sinterklaasfeest, de boutdraaimiddag, het oliebollen zaalvoetbal toernooi, het klaverjassen en de voetbalquiz. meer »

631x gelezen

FIFA toernooi 2020

3 januari 13:00  Zaterdag 11 januari is de jeugd aan de beurt. De supportersvereniging organiseert dan weer het grote FIFA toernooi voor alle jeugdleden van LRC Leerdam. In 2 leeftijdsklassen kan iedereen zijn of haar skills op de Playstation laten zien. De leeftijdsklassen zijn 12 jaar en jonger en 13 jaar en ouder. meer »

940x gelezen

Lekker ouderwets Klaverjassen

25 december 9:45  a.s. zaterdag organiseert de supportersvereniging weer de jaarlijkse klaverjas middag. Vanaf 13.00 kun je jezelf aanmelden en om 14.00 beginnen we met de eerste boom. meer »

653x gelezen

Zaterdag Boutdraai middag

16 december 19:15  a.s. zaterdag kun je het kerstdiner nog een extra impuls geven. Dan organiseert de supportersvereniging weer de jaarlijkse boutdraaimiddag. Ook dit jaar heeft onze vleesmeester Arie Rijneveld weer gezorgd voor een groot aantal heerlijke prijzen die uiteraard weer verzorgd zijn door Keurslagerij Rien Baas. meer »

933x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!