Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Door Weer en Wind

Nieuws Door Weer en Wind

Bingo! En deze keer weer een echte.

23 oktober 8:30  Het winterprogramma van de supportersvereniging begint dit jaar met een Bingo op vrijdag 19 november. En ondanks dat de online bingo’s erg leuk waren om te doen gaan we nu toch weer voor een volle zaal in onze nieuwe kantine.meer »

107x gelezen

Jeugduitje Hellendoorn

1 september 10:45  Afgelopen zaterdag werd het jaarlijkse jeugduitje van Supportersvereniging Door Weer en Wind weer gehouden. Met een bus vol jeugd en enkele begeleiders zijn we afgereisd naar Hellendoorn. Het was eigenlijk de bedoeling dat we naar Duinrell zouden gaan maar bij het bestellen van de kaarten bleek dat Duinrell al helemaal uitverkocht was op deze datum. Gelukkig konden we in Hellendoorn nog wel terecht.meer »

224x gelezen

Jaarlijkse jeugduitje dit jaar naar Duinrell!

16 augustus 10:00  De supportersvereniging organiseert al een aantal jaar aan het begin van het seizoen een leuk uitje voor de teams van O8 t/m O11. Helaas gooide Covid vorig seizoen roet in het eten maar dit jaar hebben wij besloten om weer een jeugduitje te organiseren. Op zaterdag 28 augustus hopen we met een bus vol jeugdleden en enkele enthousiaste begeleiders af te reizen naar:meer »

487x gelezen

Gratis sponsoren, het kan! Koop bij OnzeClubWinkel!

5 juni 7:00  Gratis de supportersvereniging sponsoren, koop bij OnzeClubWinkel! Doe voortaan uw online aankopen via supportersvereniging 'Door weer en wind'. Vakantie boeken, de Wehkamp, thuisbezorgd.nl of Aliexpress. Zoek jouw winkel en sponsor de club! Het is heel makkelijk.meer »

142x gelezen

De Supporters Vereniging houdt haar Boutdraaimiddag Online!

6 december 12:45  Elk jaar organiseert de supportersvereniging haar boutdraaimiddag. Een gezellige middag vlak voor de kerst waar menigeen met een lekkere kalkoen of ander stuk vlees naar huis ging. De gezellige middag mogen we dit jaar helaas niet organiseren maar de boutdraaimiddag willen we onze leden toch niet onthouden. Het zou toch zonde zijn als er dit jaar geen lekker stuk vlees van slager Rien Baas op de kersttafel staat! Daarom organiseren we de boutdraaimiddag dit jaar online! meer »

1558x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!