Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Seizoen voor LRC 1 is gestart

4 augustus 14:30  Dinsdag 2 augustus is de hoofdmacht van LRC gestart met de eerste training. Onder leiding van trainer Emanuel Sluis, assistent Ronald Visser en keeperstrainer Arjan Hoek is er een vrij grote groep talenten aan de voorbereiding begonnen.meer »

589x gelezen

Competitieindeling LRC 1

10 juli 11:00  De nieuwe indeling voor LRC 1 is bekend, nog maar 5 tegenstanders van vorig seizoen blijven over in de nieuwe competitie en de verre reizen die het team nu moet maken was wel even slikken. De nieuwe en onbekende tegenstanders worden natuurlijk wel een sportieve uitdaging.meer »

561x gelezen

Voorlopige indeling senioren

28 juni 10:15  Hierbij de voorlopige indeling van de seniorenafdeling, Na diverse gesprekken met meerdere afgevaardigden van de teams is dit het voorlopige overzicht. Zoals jullie zien zijn de groepen wat groter dan we gewend zijn maar dit heeft te maken met de afgelopen seizoenen. De selectie van 1 is ook een vrij grote groep waarvan er spelers afvallen naar het 2de elftal. Daardoor zullen er ook weer spelers van 2/3 afvallen en terugvallen naar 4, zeker als bij 1e iedereen fit is.meer »

662x gelezen

Transfers selectie vv LRC

16 juni 6:00  Ieder jaar wordt er door de vv LRC supporter weer naar uitgekeken, de overschrijvingen. Wie blijft er, wie komt er bij, wie gaat er een andere uitdaging aan en wie stopt er (tijdelijk). Negen nieuwe spelers komen de selectie versterken en twee spelers uit de eigen LRC jeugd hebben vorig seizoen al laten zien de aansluiting prima aan te kunnen. Vijf spelers vertrekken, één speler stopt in verband met een blessure en één speler gaat lager spelen.meer »

891x gelezen

Welkom Enes Zencirkiran

10 juni 0:15  . meer »

550x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!