Nieuws - v.v. LRC Leerdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws


Mark den Hartogh en LRC Leerdam doen goed mee in vierde divisie: ‘En dat had ik ook wel verwacht’

6 oktober 10:30  LRC Leerdam acteert bij zijn debuut in de vierde divisie verrassend goed. Na een wisselvallige voorbereiding en een competitiestart met hindernissen, hebben de ‘paars-witten’ van het Glaspark hun draai gevonden.meer »

320x gelezen

Europa-3 Kleppe Beheer B.V. sponsort spelersbus naar VOC

2 september 7:45  Net voor de zomervakantie en na het promoveren naar de vierde divisie van ons eerste elftal, heeft de sponsorcommissie onder aanvoering van Arian Vroon het initiatief genomen om voor elke uitwedstrijd een spelersbus te regelen. Het is namelijk bij ons niet vanzelfsprekend dat er naar elke uitwedstrijd een spelersbus is. Trots kunnen wij dan ook vertellen dat Adrie Kleppe, hoofdsponsor jeugdopleiding, het voortouw heeft genomen. De eerste spelersbus op de tweede speeldag en de eerste uitwedstrijd wordt mogelijk gemaakt door Europa-3 Kleppe Beheer B.V.meer »

423x gelezen

Timo Lutters klaar voor zwaar seizoen met LRC: ‘Heerjansdam is meteen goede graadmeter’

25 augustus 19:45  LRC Leerdam debuteert zaterdag in de vierde divisie met een thuiswedstrijd tegen een andere debutant, Heerjansdam. Beide ploegen kwamen in het verleden uit op het hoogste amateurniveau. Voor het Leerdamse talent Timo Lutters is het de eerste keer dat hij de confrontatie met de ‘Dammers’ aangaat.meer »

326x gelezen

Promovendus LRC mikt op linkerrijtje in vierde divisie

23 augustus 18:15  LRC Leerdam debuteert komende zaterdag in de vierde divisie. Op het eigen Glaspark zal, na een wisselvallige voorbereiding, duidelijk worden waar de Leerdammers staan. Vleugelverdediger Colin van Gelderen en trainer Emanuel Sluis hebben het gevoel er klaar voor te zijn.meer »

258x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!