Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

LRC overtuigend winnaar “Zilveren Crab Toernooi”

22 augustus 11:30  Voor de derde keer in een week reisde LRC af naar Dordrecht voor het zilveren crab toernooi. De spelers hadden zich al vroeg verzameld op het sportpark van Oranje Wit, wat de gretigheid en het belang van deze wedstrijd nog eens bevestigde. Zo vroeg in het nieuwe seizoen al een ‘prijs’ kunnen winnen is waar je voor traint en je jezelf voor inzet.meer »


LRC start competitie tegen Rhoda '46

21 augustus 7:45  De eerste competitiewedstrijd start LRC met een thuiswedstrijd op 25 september om !5:00 uur.meer »


LRC voor finale naar Dordrecht

20 augustus 15:45  De hoofdmacht van vv LRC reist zaterdag af naar Dordrecht om de finale te spelen voor het “Zilveren Crab Toernooi”. Na twee speelronden heeft LRC evenveel punten als Oranje Wit en deze laatste wedstrijd, tegen elkaar, zal de winnaar opleveren van het toernooi.meer »

394x gelezen

LRC niet langs Hardinxveld

18 augustus 9:15  In de tweede wedstrijd voor het zilveren krab toernooi deed LRC zich tekort. Waar het net als zaterdag, in het eerste bedrijf, het spel domineerde wist LRC toch weer geen afstand te nemen wat betreft doelpunten.meer »


Trefzekere Ansu Camara moet LRC Leerdam bij de hand nemen

16 augustus 7:00  Ansu Camara (28) is na tweeënhalf jaar terug bij eersteklasser LRC Leerdam. De spits was de laatste seizoenen actief bij derdedivisionist Unitas, maar speelt inmiddels weer op het Glaspark. Hij moet een leidersrol gaan vervullen. ,,Met mijn ervaring zal ik er alles aan doen om LRC te helpen.”meer »

162x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!