Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

LRC overtuigend winnaar “Zilveren Crab Toernooi”

22 augustus 11:30  Voor de derde keer in een week reisde LRC af naar Dordrecht voor het zilveren crab toernooi. De spelers hadden zich al vroeg verzameld op het sportpark van Oranje Wit, wat de gretigheid en het belang van deze wedstrijd nog eens bevestigde. Zo vroeg in het nieuwe seizoen al een ‘prijs’ kunnen winnen is waar je voor traint en je jezelf voor inzet.meer »


LRC start competitie tegen Rhoda '46

21 augustus 7:45  De eerste competitiewedstrijd start LRC met een thuiswedstrijd op 25 september om !5:00 uur.meer »


LRC voor finale naar Dordrecht

20 augustus 15:45  De hoofdmacht van vv LRC reist zaterdag af naar Dordrecht om de finale te spelen voor het “Zilveren Crab Toernooi”. Na twee speelronden heeft LRC evenveel punten als Oranje Wit en deze laatste wedstrijd, tegen elkaar, zal de winnaar opleveren van het toernooi.meer »

471x gelezen

LRC niet langs Hardinxveld

18 augustus 9:15  In de tweede wedstrijd voor het zilveren krab toernooi deed LRC zich tekort. Waar het net als zaterdag, in het eerste bedrijf, het spel domineerde wist LRC toch weer geen afstand te nemen wat betreft doelpunten.meer »


Trefzekere Ansu Camara moet LRC Leerdam bij de hand nemen

16 augustus 7:00  Ansu Camara (28) is na tweeënhalf jaar terug bij eersteklasser LRC Leerdam. De spits was de laatste seizoenen actief bij derdedivisionist Unitas, maar speelt inmiddels weer op het Glaspark. Hij moet een leidersrol gaan vervullen. ,,Met mijn ervaring zal ik er alles aan doen om LRC te helpen.”meer »

287x gelezen

LRC wint ook tweede oefenwedstrijd

15 augustus 12:15  Voor het Zilveren Crab Toernooi bij Oranje Wit speelde LRC tegen SVW. In een matige wedstrijd die maar niet op gang wilde komen, mede door de soms onnavolgbare beslissingen van scheidsrechter Jester Francisca, won LRC met 3-2.meer »


LRC wint eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen

8 augustus 11:15  Voor het eerst sinds 3 oktober 2020 speelde LRC weer eens een 'echte' wedstrijd op het mooie glaspark. De tegenstander was JSV uit Nieuwegein. De wedstrijd werd gespeeld over drie periodes van een half uur en stond onder leiding van Ron Collé. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd, waarin alle spelers ruim hun minuten konden maken.meer »


Ricardo Papilaja over zijn pupillentijd

8 augustus 10:15  Aan zijn pupillentijd bewaart een sporter vaak de mooiste herinneringen. In deze rubriek worden die weer opgehaald. Vandaag: Ricardo Papilaja (33), voetballer van LRC Leerdam en voormalig speler van Schelluinen, Roda Boys, WNC en zijn eerste club vv Heukelum.meer »

179x gelezen

Rogier Gerritsen, het granieten blok van LRC Leerdam

1 augustus 9:30  Rogier Gerritsen pakte donderdag nog net de eerste training bij zaterdag-eersteklasser LRC Leerdam mee en vertrok een dag later voor een vakantie van drie weken naar het Italiaanse Florence. ,,Daar houd ik mijzelf wel fit hoor.’’meer »

88x gelezen

LRC deelnemer "Zilveren Krab Toernooi"

25 juli 12:15  LRC neemt deel aan het Zilveren Krab Toernooi bij Oranje Wit. De wedstrijden van dit driedaags toernooi worden allemaal gespeeld bij Oranje Wit in Dordrecht en vindt plaats op 14, 17 en 21 augustus 2021.meer »

429x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!