Nieuws - v.v. LRC Leerdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Sponsors met openstaande vacatures

29 november 15:15  Nog steeds kampen veel bedrijven met een tekort aan personeel. Dat is op zich geen nieuws. Wel is er een trend te ontdekken dat bedrijven over de as van bijvoorbeeld een vereniging, op zoek gaan om deze vacante posities in te vullen. Een nieuw podium om naast naamsbekendheid, een aanzuigende werking te creëren met als doel nieuw personeel. Zo is het je vast niet ontgaan dat onze Hoofdsponsor Jeugd - Transfer Solutions - al enkele malen een advertentie geplaatst heeft in de Kick Off. Recentelijk hebben we hier Vogelaar Vredehof uit Enspijk aan toe mogen voegen. Naast de vacature advertenties in de Kick Off hebben we ook twee nieuwe sponsors, Van Dijk Trucks en Lodder Software, die beide een doek en scorebord advertentie hebben gesponsord. Deze varianten hebben uiteindelijk hetzelfde doel.meer »

502x gelezen


Presentatiepak JO8-3 mogelijk gemaakt door ZeeuwseZorg Tieleman

17 november 19:00  Zaterdag 11 november 2023 was het dan zover. De presentatiepakken konden uitgereikt worden aan de talenten van de JO8-3. En kijk ze toch eens stralen. Net als de zon die speciaal tussen de buien door tevoorschijn kwam. Pieternel Tieleman was namens ZeeuwseZorg Tieleman aanwezig en na de fotoshoot werd dit heugelijke feit met champagne gevierd 😉meer »

259x gelezen

NIEUWE SPONSOR, DE LACHENDE GANS

14 november 21:45  Smaakvol eten en genieten van de entourage in een 19e-eeuws pand in het centrum van Werkendam, dat is de Restaurant De Lachende Gans. Nieuw telefoonnummer: 0183 853153meer »

345x gelezen

ACTIE: THE BOX LEERDAM HEEFT EEN LEUKE ACTIE VOOR LRC (OUDERS)

21 oktober 11:15  Sinds enige maanden is de The Box Leerdam op Glaspark gevestigd. Dat mag geen verrassing meer zijn, toch? Al jaren zijn zij een trouwe sponsor van onze vereniging en nu hebben zij speciaal een actie voor jullie. Het voetbalseizoen is al enkele weken bezig en ouders kunnen zich vast wel herkennen, dat tijd nog weleens een dingetje kan zijn gedurende de week. Zo kan het rond trainingen best hectisch zijn. Zeker wanneer je meerdere kinderen hebt, die aan het sporten zijn. Werk, eten, omkleden, wegbrengen, noem maar op. Met als resultaat dat je eigen work-out er weleens bij inschiet. Hoe handig is tijd-efficiënt sporten dan bij The Box als je kind toch aan het trainen is? Twee vliegen in één klap! Actie Laten we niet wachten met de goede voornemens en maak gelijk gebruik van de gratis proefweek door je in te inschrijven. Ben je zo enthousiast en sluit je een jaarabonnement af, dan krijgt LRC € 40 aanbrengbonus. Hiermee kunnen we weer mooie dingen doen. Hoe mooi is dat?meer »

261x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!