Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren nieuws

Uitslag pepernotentocht 2020

3 december 10:30  Zoals in het verslag naar voren kwam zat er ook een wedstrijdelement in de pepernotentocht. De uitslag willen we je niet onthouden.meer »


Wedstrijdkousen aanschaffen mogelijk aankomende en volgende week zaterdag

20 augustus 15:00  Met het nieuwe seizoen voor de deur komen veel vragen binnen over het aanschaffen van wedstrijdkousen. Dit liep normaal via de kantine maar deze is nu compleet cashless en in beheer van Stichting Beheer Glaspark. Daarom wordt op dit moment gekeken hoe we dit gaan oplossen. meer »


Tijd om weer te gaan trainen!

17 augustus 7:15  Vanaf vandaag gaat iedereen deze week weer trainen, op een uitzondering na. De trainingsindeling voor alle teams vind je bij overige info onder het kopje teams. Veld 3 is volledig ingepland, als je op veld 3 traint kom je via de website te weten als er eventuele aflastingen zijn. Zolang het licht is, kan er ook gebruik worden gemaakt van veld 4.meer »


De kop is eraf voor de selectie!

7 augustus 18:30  Afgelopen donderdag heeft de selectie de eerste training afgerond, welke in het teken stond van de voorbereiding op het seizoen 2020/2021. Onder tropische omstandigheden werd de 1e sessie onder de nieuwe trainer Emanuel Sluis afgewerkt.meer »


Tegenstanders bekervoetbal B categorie bekend

7 augustus 15:00  Steeds meer wordt duidelijk voor het nieuwe seizoen en dit keer is de indeling van de bekerwedstrijden in de B categorie bekend gemaakt door de KNVB. Dit gaat om ons 5e en 6 elftal en veel jeugdelftallen vanaf de JO13. Hieronder volgt een overzicht maar op voetbal.nl is het vanaf nu ook te zien.meer »


Leider/trainer gezocht voor ons 3e elftal!

6 augustus 8:30  Voor ons 3e zoeken we nog een leider/trainer, wie maakt samen met de spelers er een mooi seizoen van? meer »


Oefenwedstrijden regelen jeugdteams

28 juli 9:15  De laatste teams trainen nog deze week en daarna gaan we een korte zomerstop in. Veel teams zullen midden augustus weer beginnen met de voorbereiding voor het seizoen 2020/2021. De eerste bekerwedstrijden zijn 29 augustus en het 4 fasen voetbal (voor teams t/m JO12) start een week later op 5 september. Mogelijk vind je het leuk om als team voor deze datums al oefenwedstrijden te spelen. Dit dien je zelf te regelen.meer »


Bekerindelingen A-categorie bekend

24 juli 8:15  Voor de A-categorie zijn de bekerindelingen bekend gemaakt. Het wedstrijdprogramma volgt later en hieruit zal blijken of ons eerste elftal een mooie reis naar Zeeland mag maken. De B-categorie zal later volgen, volgens de planning wordt 7 augustus de beker ingedeeld en op 21 augustus de competities.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!