Aannamebeleid - v.v. LRC Leerdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aannamebeleid

Aannamebeleid

Aannamebeleid voetbalvereniging vv LRC Leerdam

  • Iedereen die met jeugd t/m 18 jaar werkt, moet een VOG overleggen.
  • De VOG wordt aangevraagd door vrijwilligers van vv LRC Leerdam, Marloes van Vuren en Myrthe Stoops.
  • Gedragsregels worden geaccepteerd en gevolgd.
  • Vv LRC Leerdam heeft een vertrouwenspersoon, Polly Breur, die via de site aan alle leden is gepresenteerd met een foto.
  • Alle (jeugd)leden, ouders en andere vrijwilligers zijn op de hoogte gesteld van de manieren waarop contact kan worden gelegd met Polly. Bij de jeugdleden is dit door ouders én leiders/trainers gedaan.
  • Respect - LRC streeft naar een omgeving waarin mensen elkaar met vertrouwen en respect bejegenen en waarin iedereen zich verantwoordelijk voelt voor de resultaten en de reputatie van LRC. De leden, begeleiders, en vrijwilligers van LRC behandelen mensen eerlijk en gelijk, ongeacht geslacht, ras, land van herkomst, atletisch vermogen, kleur, seksuele geaardheid, geloof, politieke mening, sociaaleconomische status en elke andere conditie. Ongewenste omgangsvormen, zoals seksuele intimidatie, agressie en geweld, discriminatie en pesten worden niet getolereerd.

Ongewenste omgangsvormen komen het meest voor in relaties waarbij sprake is van een machtsverschil. Dat machtsverschil kan te maken hebben met leeftijd, positie of getal. Vandaar dat er een extra gedragscode is opgesteld voor alle leidinggevenden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!