Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Kennen jullie Little Stars al?

9 april 14:15  Dit nieuwe gastouderbureau uit Vuren is sinds deze maand ook de trotse sponsor van onze mooie vereniging! Welkom bij LRC, Shamira en Gert-Jan! Shamira stelt zich graag voor.meer »


Mogen we jullie voorstellen aan deze mooie sponsor: SBA Beveiliging!

8 april 16:00  Gisteren is, onder het genot van een heerlijke taart en petit fours van Bakkerij De Jager, een prachtig 5-jarig sponsorcontract getekend en wát zijn we daar als club trots op! Op naar een mooie samenwerking! meer »


Maandag 5 april geen training ivm 2e paasdag

4 april 13:45  In verband met 2e paasdag komen alle trainingen op maandag 5 april te vervallen. We wensen iedereen fijne paasdagen toe!


Stageplek bij v.v. LRC Leerdam? We zijn een Erkend Leerbedrijf

29 maart 11:00  LRC Leerdam doet veel aan uitdagingen, zowel bij de jeugd als de senioren. Een belangrijke hulp daarbij zijn stagemedewerkers welke praktijk ervaring opdoen bij de vereniging en daarmee ook LRC Leerdam weer een stapje verder brengen.meer »


Gevonden voorwerpen

29 maart 9:45  Na de trainingen en wedstrijden van de afgelopen tijd zijn verschillende spullen vergeten mee te nemen naar huis. Dit is verzameld en af te halen bij de huismeesters. meer »


Donderdag 1 april terug naar het oude trainingsschema

28 maart 13:00  Met de verschuiving van de avondklok naar 22.00 uur is het mogelijk om het complex tot 21.30 uur open te houden. Dit betekent dat we vanaf 1 april weer gebruik maken van het oude trainingsschema.


Waar deuren sluiten gaan er weer nieuwe deuren open

28 maart 11:00  Vorige week werd bekend dat Jaap Veldhuizen, onze trainer van LRC 2, heeft besloten na een seizoen te vertrekken bij het 2de elftal.meer »


LRC Leerdam stelt een hoofdscout aan

27 maart 21:00  We zijn bij LRC Leerdam druk bezig om de organisatie rondom de senioren verder te ‚Äúprofessionaliseren‚ÄĚ. Dit met als voornaamste doel om te kijken hoe we kunnen zorgen dat we onze eigen jongens goed in beeld hebben. We zijn dan ook verheugd dat we nieuws hebben m.b.t de scouting.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!