Medische staf - v.v. LRC Leerdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Medische staf

Medische staf

Het organiseren van voetbalwedstrijden, trainingen en alle leden de gelegenheid geven de voetbalsport als hobby uit te oefenen is de belangrijkste taak van LRC Leerdam. Dit gebeurt op  sportcomplex “Het Glaspark”. Een onderdeel daarvan is de verzorging voor de spelers, het behandelen van blessures en advies om die te voorkomen. Vier verzorgers zijn verantwoordelijk voor de begeleiding van spelers en speelsters.

Verzorging is niet alleen belangrijk voor spelers van de hogere elftallen, maar alle voetballers van LRC Leerdam kunnen terecht bij de verzorgers van de vereniging. Misschien dat het niet overal bekend is maar de verzorgers zijn er voor iedereen. Het betekent in de praktijk dat men twee avonden in de week terecht kan voor blessurebehandeling, advies of andere informatie die met verzorging te maken heeft.

Schroom dus niet om, wanneer het noodzakelijk is, een bezoek te brengen aan de verzorging.

Men kan op de volgende tijden terecht:

Maandag         : geen verzorging aanwezig
Dinsdag           : 19.00 - 21.00 uur (van 19.15 - 20.00 alleen selectiespelers)
Woensdag       : geen verzorging aanwezig
Donderdag      : 19.00 - 21.00 uur (van 19.15 - 20.00 alleen selectiespelers)

Heeft men op zaterdag verzorging nodig dan kan men (bij voorkeur op donderdagavond) contact opnemen met één van de verzorgers welke bereikbaar zijn onder de volgende telefoonnummers:


Kevin Gereke              : 06 - 41344204
Gerard van Gameren  : 06 - 10539045

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!