Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Webshop v.v. LRC Leerdam

Webshop v.v. LRC Leerdam

Welkom in de webshop van LRC Leerdam.
In deze webshop kun je alle kleding en accessoires uit de LRC Leerdam kledinglijn bestellen. Op alle bestellingen via deze webshop ontvang je 25% korting.

Naar de webshop

Hoe werkt het?
Als je doorklikt naar de webshop moet je als eerste op INLOGGEN klikken en de clubcode van LRC Leerdam invoeren. Deze code is: LRC_1958
Pas als je ingelogd bent wordt de 25% verrekend. Je kunt dit zien als je met je cursor op een product gaat staan. De prijs is dan aangepast met de korting.

Vervolgens kun je jouw keuze uit de collectie maken. Aan de linkerkant vind je de LRC Leerdam Clublijn onder ‘Clubassortiment’. Alle items en kleuren in de clublijn worden standaard geleverd met het LRC logo. Onder ‘Sportkleding’ vind je de volledige Quick collectie en alle kleuren die niet in LRC Leerdam Clublijn zitten. Onder ‘Casual’ vind je een collectie kleding en schoenen van Quick uit de casual lijn.

Combinaties
In de webshop staan shirts, broekjes, trainingsjacks en trainingsbroeken bijna allemaal apart vermeld. 
De juiste combinaties voor de LRC Leerdam Clublijn vind je hier:

Presentatiepak met capuchon:
Trainingsjack PANTIC + trainingsbroek DELMEE 
(of sweater VREVEN ipv jack PANTIC)

Presentatiepak:
Trainingsjack DOAN + trainingsbroek MAHI
(of sweater FOOR ipv jack DOAN)

Trainingsset kort:
Shirt MAHER + broekje NAMLI + kousen STANDAARD

Trainingsset lang:
Sweater SMEETS + Trainingsbroek BURGER (vanaf september op de site)

Bedrukking
In deze webshop is het mogelijk om de bestelde kleding met een naam of nummer te laten bedrukken. Je kunt dit aangeven tijdens je bestelling.
De webshop is uitsluitend bedoeld voor particulier aankopen. Voor het opdrukken van sponsorlogo’s en voor teamsponsoring kun je een mail sturen naar info@bclrc.nl voor de mogelijkheden.

Passen
Omdat de kleding nu online wordt besteld zijn er geen pas-avonden meer. Het makkelijkste is natuurlijk dat je de kleding van een teamgenoot of vriend of vriendin past.

Als dat niet kan zijn er pasmaten beschikbaar. Je kunt via kledingverkoop.vvlrc@gmail.com een afspraak maken om te komen passen. Dit kan op een avond dat jouw team traint. 

 

Naar de webshop

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!