Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon
LRC wil een verenging zijn waar iedereen zich thuis voelt en waar je veilig en met plezier kunt sporten. We willen er als verenging alles aan doen om te voorkomen dat er vervelende dingen gebeuren als pesten, bedreigen, geweld of seksuele intimidatie. Maar soms gebeuren er toch dingen die niet fijn zijn. Zaken waarmee je niet graag te koop loopt. Waarvan je niet weet hoe of wat je er aan kunt doen. Dan kun je contact opnemen met de
vertrouwenspersoon van LRC.

Die vertrouwenspersoon, dat ben ik, Polly Breur. Mijn zoon van 11 speelt in de JO 13-3 en ik woon in Schoonrewoerd. Ik ken de club dus een beetje maar maak geen deel uit van het bestuur of de trainersstaf.

Speelt er iets waar je je onveilig bij voelt of zie je dingen waarbij je je twijfels hebt, bespreek die dan met me. Dat kan per mail, telefoon, whatsapp of gewoon als je me ziet lopen. Alles is bespreekbaar en dan ga ik kijken of en hoe ik je kan helpen. Heel belangrijk, ik vind niks gek en ik vertel nooit iets zonder jouw toestemming aan een ander door.

Wat is seksuele intimidatie?
Dit is elke vorm van seksueel gedrag of seksuele toenadering, in woord of daad, opzettelijk of onopzettelijk, die door de persoon die het ondergaat als ongewenst of gedwongen wordt ervaren. Het kan bijvoorbeeld gaan om ongewenst aanraken of seksueel getinte opmerkingen. Iedereen heeft
hierin een grens. Het kan vrouwen en mannen overkomen, kinderen en volwassenen. Iedereen mag aangeven waar zijn of haar persoonlijke grens ligt. De vereniging moet immers voor iedereen veilig en plezierig zijn. Ouders of leden die zich niet zelf slachtoffer voelen, maar zich ongerust maken over een bepaalde situatie kunnen zich ook wenden tot de vertrouwenspersoon. Een vertrouwenspersoon luistert, geeft raad, bemiddelt en kan hulp inschakelen als dat nodig is.

Contactgegevens:
Polly Breur
E: pollybreur@hotmail.com
M: 06 239 665 65

Polly_Breur_resized_1.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!