LRC komt terug van achterstand en pakt in blessuretijd puntje tegen DTS Ede

Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

LRC Leerdam is in eigen huis niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen DTS’35 Ede. De Leerdammers keken na 90 minuten nog tegen een 1-3 achterstaand aan, maar wisten terug te komen tot 3-3.

Rick van Loo zette LRC in de eerste helft verdiend op voorsprong, waarna de Leerdammers mogelijkheden kregen om de voorsprong uit te breiden. Timo Lutters was het dichtst bij een treffer, maar raakte de lat.

Na rust tapte DTS uit een ander vaatje en wijzigden de verhoudingen. De bezoekers scoorden drie keer, waarvan de laatste treffer vanaf de stip kwam na een dubieus gegeven strafschop. LRC leek af te stevenen op een nederlaag, maar rechtte in de slotfase de rug. Axel van Kordelaar maakte de 2-3, waarna Rogier Gerritsen LRC toch nog een punt bezorgde.

LRC-trainer Emanuel Sluis had gemengde gevoelens bij het resultaat. “Overall is een gelijkspel terecht, denk ik. Voor rust hadden wij onszelf wat meer lucht kunnen verschaffen door vaker te scoren, maar je mag natuurlijk niet klagen als je twee keer scoort in de blessuretijd.”