Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

We zijn inmiddels al 3 wedstrijden bezig met de tweede seizoenshelft waarin de mannen van Andre & Stefan (AS) na een valse start de weg naar de goal eindelijk hebben gevonden.
De eerste wedstrijd was de thuisontmoeting tegen Lekvogels waarin de bezoekers de vele onnodige fouten van de paars-witten hard afgestraft hadden na een 0-3 russtand zat het de tweede helft ook niet echt mee allereerst moest Max de strijt staken doordat hij zijn pols gebroken had tijdens een duel de scheidsrechter had hiervoor een penalty gegeven aan de mannen van AS maar deze was niet voor Nathan besteed hij miste en de tegenstanders uit Lexmond wisten Cass nog wel een keer te verschalken waardoor de eindstand op het scorebord na afloop wedstrijd op 0-4 stond.
De week daarna gingen de mannen van AS op bezoek bij Sleeuwijk de meegereisde suporters werden getrakteerd op een lekker en gretig spelende paars-witte formatie na een kleine 10 minuten spelen stond Armanis op de juiste plaats om de voorzet van Diamond achter de goalie van de thuisploeg te tikken gedurende de gehele eerste helft was het veelal eenrichtings verkeer richting de goal van de thuisploeg Cass was op een paar terugspeelballen na meer toeschouwer dan speler alleen verzuimde de paars-witten het om dit krachtsverschil ook op het scorebord neer te zetten.
Hetgeen kort na rust ze ook duur kwamen te staan doordat de thuisploeg op gelijke hoogte was gekomen, echter na de gelijkmaker kwamen de mannen echt goed op stoom verrassend genoeg was het Dylan die de ploeg op sleeptouw nam toen hij voor hemzelf op een vreemde positie (rechtsbuiten) zijn kunsten moest vertonen dit pakte zodanig goed uit dat de paars-witten vanaf dat moment vele kansen creëerde en ook 4 doelpunten wist te maken in eerste instantie was het Nathan die op aangeven van Armanis via een slaom door de defentie van de thuisploeg wurmde om vervolgens het net te vinden enkele minuten later kopte hij een perfect genomen corner van Thomas ook tegen de netten en ongeveer tien minuten voor het einde van de wedstrijd wist hij zich werderom door middel van een slaom trefzeker te zijn.
Maar het slotaccoord was voor Dylan die na een perfecte aanval de bal heerlijk voor de voeten van Diamond die op de vijfmeterlijn vrijstond en van daaraf voor de vijde treffer zorgde.
Vol zelfvertrouwen begonnen de Mannen van AS aan de thuiswedstrijd tegen TEC al snel werd duidelijk dat de thuisploeg nu ook op het glaspark wel eens wilden laten zien dat ze graag de drie punten thuis wilden houden het duurde ook niet lang alvorens Nathan die oog in oog kwam met de goalie van onze gasten uit de stad van Flipje de 1-0 was een feit en daarna ging het snel binnen een kwartier stond door doelpunten van  Sim, Wessel en Thomas de teller al op 4 dit had nog veel meer kunnen zijn ware het niet dat lat en paal dit in de weg stond.
Dit hadden er op dat moment nog meer kunnen zijn ware het niet dat de paal en lat hier een spelbreker in was.
Echter waren de mannen van AS hierdoor niet van slag wat voor het rustsignaal klonk hadden Nathan en 2 x Sim de stand al opgeschroeft tot 7-0.
Na de rust gingen de paars-witten vrolijk verder met waarmee ze bezig waren veel kansen creëren en daaruit ook nog regelmatig scoren de mooiste wat mij betreft was de eerste van Wessel die eigenlijk eind station was van een vloeiende aanval waarin vrijwel iedereen 1 of meerdere malen de bal had aangeraakt.
Doordat Nathan , Wessel en Sergios ieder nog een treffer voor hun rekenig namen kwam de eindstand op 11-0 te staan naar het laatste fluitsignaal.
Hopelijk blijven de mannen van AS dit volhouden en geven ze seizoen 22/23 toch nog de nodige glans door mee te gaan strijden voor de titel.