Vandaag speelde LRC JO7-3 op Sportpark VVAC te Ottoland.
De selectie van LRC bestond vandaag uit: Tijs, Maël, Ruben, Kursad, Noud en Bram. Helaas kon Mex er vandaag niet bij zijn vanwege ziekte.
Het was vandaag erg fris en koud om te voetballen, maar de mannen gingen er weer voor.

LRC JO7-3 - VVAC JO7-1
De 1e wedstrijd was vandaag tegen het thuis spelende team VVAC.
De mannen hadden een goede warming-up gedaan, maar je kon zien dat ze het koud bleven houden.
We speelde met 1 wissel en de wedstrijd ging aardig gelijk op.
In de 3e minuut een goede vlotte aanval van LRC en die werd perfect afgerond door Noud (1-0). LRC ging door en had wat pech in de afronding vandaag, de bal werd net voorlangs geschoten door Bram, een schot van Noud werd nog geblokt en Tijs had ook net pech dat zijn  vlammende schot niet tussen de palen ging. VVAC speelde ook best lekker mee en kwam er ook een paar keer goed uit. In de 9e minuut een mooie aanval van VVAC en dem speler ronde hierna mooi af (1-1). VVAC stond hierna te genieten van hun goal, LRC was direct wakker en uit de uitval hierna maakte Noud direct de (2-1). LRC had hierna nogmaals pech dat na een mooie solo van Bram de bal net voorlangs ging. Aan de andere kant waren er perfecte reddingen nodig van Ruben en Maël dat VVAC niet op gelijke hoogte kwam. LRC kreeg aan het einde van de wedstrijd de bal niet goed weg en na wat geklutst van de bal vloeg deze tegen de touwen (2-2).
In de laatste minuut nog een vloeiende aanval via Bram, Kursad en als laastse Noud die pech had dat zijn bal tegen de paal belande.

Unitas JO7-2 - LRC JO7-3
De 2e wedstrijd was tegen het team van Unitas. Dit was een team dat bestond uit leuke en kleine spelertjes. LRC was vanaf het begin de betere ploeg en kreeg ook de nodige kansen. Een bal van Bram ging net voorlangs maar na een minuutje kreeg Noud de bal en die ronde beheerst af (0-1). LRC bleef goed druk zette, maar gingen soms net te veel zelf waar eigenlijk de afspraak is dat we moeten overspelen om ierdereen de bal te laten krijgen. De trainer roept dit ook de hele tijd langs de lijn en je kan dan ook merken dat ze dit wel overnemen. Maar dit kan nog wel beter. In de 2e minuut een mooie assist van Bram, die belandt bij Noud die alweer de bal tegen de touwen schiet (0-2). Hierna had LRC pech met de afrondig, een bal van Tijs belande op de paal, een goed schot van Tijs werd geblokt op de lijn en Maël en Ruben hadden ook net pech dat ze niet vrij op goal konden schieten. In de 13e minuut een mooie aanval van LRC en die werd wederom perfect afgerond door Noud, die hiermee zijn hattrick maakte (0-3). Kort voor tijd een snelle aanval van Unitas en die kon alleen op de goal aflopen.....Bram perste er nog een sprintje uit maar kwam een teenlengte te kort, waardoor Unitas de ere treffer kon maken (1-3). Hierna floot de scheidsrechter af.

LRC JO7-3 - SVW JO7-1
De laatste wedstrijd op deze koude zaterdagmorgen was tegen SVW uiit Gorinchem.
Zij hadden 4 spelers, wij 6 en dus vroegen ze of er iemand van ons met hen wilde meedoen....en wat denk je: onze topscoorder van vandaag Noud bood zich aan. Dus Noud bij SVW maar spellend in ons tenue....dit was in het begin even wennen en je mist toch een goede speler.  Misschien was dit de reden, maar na een minuut of 2 maakte SVW na goed doorzetten van Noud (ja die speelde dus bij het andere team) een doelpunt (0-1). We hadden wel geluk dat Noud zelf niet scoorde tegen zijn eigen teamgenoten.
Hierna waren er goed verdedigende acties van Maël, Tijs, Bram, Ruben en Kursad nodig om te zorgen dat het niet snel (0-2) zal worden en dit lukte. LRC kwam wat beter in de wedstrijd en 2 hele goede momenten van Kursad leverde kort hierna (5e en 6e minuut) de (1-1) en (2-1) op. Hierna krgen beide ploegen nog wat kansjes, LRC via Bram en Tijs maar het bleef uiteindelijk (2-1).

Het waren al met al vandaag goede wedstrijden vandaag. Het koude weer zorgde er we voor dat het niet optimaal was vandaag. Laten we hopen dat het volgende week weer wat minder koud is en dat Mex dan ook weer van de partij is. Via deze weg willen we Mex nog even beterschap wensen en wil de trainer alle ouders nog even bedanken voor hun support op deze koude zaterdagmorgen.....tot volgende week.