tel. 0184-612956

Op deze zonnige zaterdagmorgen moest LRC JO7-3 naar Hardinxveld - Giessendam.
De selectie bestond deze week uit: Noud, Bram, Tijs, Mex, Kursad en Ruben.

LRC JO7-3 - SteDoCo JO7-1JM
De 1e wedstrijd was vandaag tegen SteDoCo. Vorige week hadden we ook al tegen hen gespeeld en zij waren toen best wel goed.
Vanaf het begin zette LRC goed aan en zette de tegenstander onder druk. Na 1 minuut speelde Kursadf zich goed vrij en scoorde de (1-0). LRC bleef goed druk zetten en in de 3e minuut schoot Bram van afstand en deze vloog ook mooi tegen de touwen (2-0).
SteDoCo probeerde ook goed te voetballen, maar LRC was beter en gaf SteDoCo geen tijd om te voetballen. In de 5e minuut een perfecte solo van Noud die netjes (3-0) maakte. De trainder hamerde erop dat er goed samengespeeld werd, dit gaat nog niet altijd goed maar LRC probeert het soms wel. In de 7e minuut een assist van Kursad op Bram en die rondde beheerst af (4-0). Het slot akkoord in deze wedstrijd was voor Kursad, hij maakte na een mooie assist van Noud de (5-0) en net voor het einde van de wedstrijd maakte Kursad zijn hattrick door in de 13e minuut ook de (6-0) te maken.

Hardinxveld JO7-3JM - LRC JO7-3
De 2e wedstrijd speelde LRC tegen de thuisploeg van vandaag Hardinxveld. Deze tegenstander kende we nog niet, dus het was even afwachten hoe deze wedstrijd zal verlopen. LRC begon wat slap en toch wel wat onverwachts en tegen de verhoudingen in kwam Hardinxveld op (1-0). LRC was hierna wel meteen wakker en binnen een minuut was het door Kursad direct (1-1). LRC zette nu wel direct druk op de bal en in de 6e minuut maakte Bram de verdiende (1-2).  Een minuutje later begon Noud aan een mooie solo die hij ook nog beheerst afronde en de (1-3) maakte. Hierna verslapte LRC weer wat en dit werd meteen afgestraft door Hardinxveld (2-3).
In de 7e minuut wederom een mooie solo van Noud (2-4) en kort daarna ook een perfecte solo van Kursad (2-5). Het ging nu even snel, want nog geen minuut later een mooi afstandschot van Kursad die tegen het net plofte (2-6).
In de 13e en 14e minuut was het eindschot van Bram , hij scoorde nog mooi de (2-7) en (2-8).

LRC JO7-3 - Sleeuwijk JO7-4
De laatste wedstrijd vandaag was tegen Sleeuwijk. Tegen dit team hadden we vorige week ook gespeeld en best dik gewonnen. Voorafgaand aan de wedstrijd hamerde de trainer nogmaals erop dat er beter overgespeeld moest worden, zodat iedereen evenveel de bal zal krijgen en ook zal proberen om iedereen vandsaag te laten scoren, dus ook Tijs en Ruben vandaag nog.
In de 1e minuut een mooie solo van Mex die direct de (1-0) maakte. Mex is een dieseltje, want deze wedstrijd was hij lekker warm en dit resulteerde kort hierna ook in zijn 2e van de wedstrijd (2-0). Hierna was de afspraak om te proberen om Ruben ook te laten scoren, nadat hij een aardige kans gemist had, weas het in de 6e minuut dan toch raak en hij schoot de bal perfect binnen (3-0), je kon zien dat hij super trots was op zichzelf. In de 6e minuut maakte Kursad de (4-0) na een mooi schot en een minuutje later de (5-0) en die kwam na een mooie solo op naam van Noud. Hierna werd Tijs naar voren gestuurd om te proberen hem ook te laten scoren en dat lukte Tijs nog ook, in de 11e minuut een vlammend schot (6-0). In de 13e minuut na een mooie assist van Mex de (7-0) door Bram die kort daarna ook de (8-0) tegen de touwen schoot. De volgende was een solo van Noud (9-0) en een minuutje later een solo vanaf eigen helft door Noud die heel het veld over slalomde en dan ook nog perfect afronde (10-0). De laatse van de wedstrijd kwam van de voet van Bram (11-0).

Al met al waren het vandaag 3 mooie en goede wedstrijden van LRC. Er werd niet altijd goed overgespeeld, maar als de trainer het aangeeft zie je dat ze wel willen luisteren en het af en toe daarna ook best goed gaat. De trainer is wederom trots op de jongens en dankt via deze weg ook alle aanwezige supporters die het hele team kwamen aanmodigen.