Vandaag stond de 2e wedstrijdronde op het programma.
De 3 wedstrijden werden gespeeld op het Sportpark Elzenbos te Haaften.
De selectie bestond vandaag uit; Kursad, Mex, Maël, Ruben, Noud & Bram.

LRC JO7-3 - Herovina JO7-01
De 1e wedstrijd was tegen Herovina vandaag.
Vorige week speelden we ook tegen hen en na een goede wedstrijd wonnen we toen.
Vandaag begon LRC ook weer goed aan de wedstrijd, afgelopen week hadden we extra getraind op het samenspelen en overspelen. Je kon terugzien dat ze goed hadden getraind. De jongens speelde goed samen.
Halverwege de wedstrijd maakte Kursad de 1-0 na een mooie aanval.
LRC bleef goed druk zette en een paar minuten voor tijd maakte Kursad zijn 2e van de wedstrijd en kort hierna werd er afgefloten.

LRC JO7-03 - SC Everstein JO7-01
De 2e wedstrijd was tegen SC Everstein vandaag.
Dit team hadden we vorige week ook verslagen, maar de trainer gaf aan dat we scherp moesten zijn en niet moesten denken; we winnen vandaag wel weer even. LRC zette vanaf het begiu meteen weer druk en na een minuut of 2 scoorde Kursad de 1-0.
De wedstrijd speelde zich veel af op het middenveld en aan de kant van SC Everstein.
In de 4e minuut scoorde Mex de 2-0 na een mooi afstandschot.
Na wat onoplettenheid bij LRC, ze wilden allemaal naar voren en scoren, was het SC Everstein dat zo door de verdediging van LRC heen glipte en de 2-1 scoorde. Dit tegendoelpunt (de 1e van het seizoen) zette LRC weer op scherp en een minuut voor tijd maakte LRC een einde aan de spanning doordat Noud de 3-1 tegen de touwen schot.

Haaften JO7-01 - LRC J07-03
Tegen het team van Haaften hadden we nog niet gespeeld. De wedstrijd ging redelijk gelijkwaardig op waarbij beide partijen graag wilde gaan voor de overwinning. Er was veel strijd op het middenveld en de beide teams waren aardig aan elkaar gewaagd. Na goed overspelen van LRC scoorde Bram met een mooie boogbal de 0-1. Hierna kreeg LRC nog de kans om nog een doelpunt te maken, maar het vizier stond niet helemaal scherp. Na een mooie aanval van Haaften schoten zijn ook van afstand met een hoge bal de 1-1 tegen de touwen. In de laatste paar minuten hadden beide ploegen nog kunnen scoren maar dit gebeurde niet. Hierdoor bleef het 1-1.

Al met al weer drie goed wedstrijden van LRC JO7-03.
De trainer was erg tevreden dat er vandaag nog beter naar elkaar werd overgespeeld en dat je kon merken dat iedereen genoten heeft van de wedstrijd en de doelpunten die gemaakt werden. Van de week weer goed trainen en dan volgende week naar Sportpark De Watertoren te Zaltbommel.