4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Vandaag stond de thuis wedstijd tegen GJS uit Dalem op het programma.

De taken waren mooi verdeeld door Arie, zo was Ferry spelbegeleider en Daphne hielt netjes de scores en doelpunten bij. Nadat we omgekleed waren en lekker hadden warmgelopen, werd de opstelling bekend gemaakt.

Bram (keeper), Xem, Seth (verdediging), Alessio, Romello, (middenveld), Thimo (spits)

Jason,Sem (wissel)

1e helft

De eerste minuten gingen redelijk gelijk op, met wat kleine kansje over en weer. In de 6e min had Alessio een mooi afstandsschot in huis. Deze bal ging tegen de lat, via de rug van de keeper het doel in, 1-0 Lrc!!
Vlak na de aftrap kon GJS alweer op gelijke hoogte komen, maar gelukkig stond Bram goed op te letten en had een fantastische redding in huis. Onze nieuwe aanwinst Romello had in de 15e min een mooie actie en deze werd binnen getikt door Alessio, 2-0. Het werd ook snel 3-0 en die kwam op naam van Thimo.

Achterin stond het als een blok. Xem en Seth zorgde ervoor dat er geen bal doorheen kwam en hadden ook een groot aandeel in de mooie doelpunten. Inmiddels waren ook Sem en Jason binnen de lijnen gekomen. Jason was ook gelijk belangrijk met een mooie voorzet, waarbij Thimo netjes de 4-0 maakte. Thimo kreeg het op zijn heupen en maakte vlak daarna ook de 5-0 en 6-0. GJS was het even helemaal kwijt. Voor rust maakte Jason ook nog de 7-0 met een mooi lob.

Rust,

In de rust gaf Arie aan dat er goed gevoetbald werd, alleen dat we nog meer naar elkaar moesten kijken.

2e helft

Zoals wel vaker dit seizoen komen we het eerste gedeelte van de 2e helft wat minder uit de kleedkamer. GJS maakt dan ook de 1-7, nadat doelpunt waren we wakker en lieten we weer goed voetbal zien. In de 23e min scoorde Jason de 8-1, hij maakte ook nog de 9-1 na een mooi solo van achteruit. In de 30e min vond Thimo het wel weer eens tijd worden voor een doelpuntje en knalde de bal in de linkerbovenhoek, dit was alweer zijn 5e goal van de wedstrijd, 10-1. GJS werd ook nog gevaarlijk, maar door een prima redding van Alessio werd een tegendoelpunt voorkomen. Sem pikte ook nog zijn doelpuntje mee en had een mooi afstandsschot die hij in de linkerhoek plaatste, 11-1. Door een mooie counter scoorde GJS de 11-2 wat verdiend was, er werd ook hard gewerkt door de rood-witten en maakten er een sportieve wedstrijd van. Jason scoorde nog de 12-2 in de laatste seconden van de wedstrijd.

Leuke wedstrijd mannen!!! Het is mooi om te zien hoe jullie blijven groeien als team en als speler. Blijf vooral zo doorgaan. Voor de teambuilding hebben we nog met elkaar een lekker frietje/tosti op. Zo was het een geslaagde Zaterdag.