2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 14

Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Het seizoen begon erg laat voor de mannen van JO 17-1 dit kwam voornamelijk doordat het erg lang duurde voordat er een trainer/ leider gevonden werd.
Uiteindelijk stonden André (vader van Wessel) en Stefan ( vader Ties) op om deze taken tot zich te nemen en namens alle spelers en hun ouders hiervoor hartelijk dank.
De eerste wedstrijd was 10 september een uitwedstrijd tegen Peursum naast het feit dat vooraf aan dit seizoen we zonder technische staf zaten was er nog een probleem die moest worden opgelost binnen de selectie was er geen keeper en de eerste wedstrijd was Cass degene die opstond en zich beschikbaar stelde om onder de lat plaats te nemen in eerste instantie was het zijn bedoeling om alleen die wedstrijd te keepen maar hij vond het waarschijnlijk zo leuk dat hij besloot om dit het gehele seizoen te doen.
vanaf de aftrap waren de paars-witten nog erg zoekende hoe te moeten spelen en al snel nam de thuisploeg het hef in handen en moesten de mannen van Stefan en André leidzaam toezien dat we met de rust tegen een3-0 achterstand aan keken.
Vlak na de rust gaf Thomas een bal van achteruit diep( deze paas deed heel veel denken aan de bal die Frank de boer gaf op Bergkamp Bergkamp Bergkamp wk wedstrijd tegen Argentinië) en de bal kwam bij Djaego die er zo mee de zestien in kon lopen en het met een lekere droge knal tekende voor de eerste treffer van het seizoen.
Het geloof dat er meer te halen was werd snel de kop ingedrukt door de thuisploeg die met hun vierde treffer de stand op 4-1 brachten.
Kort voor tijd maakte Ties vanuit een corner de 4-2 eindstand compleet.
Een week later gingen de mannen van André en Stefan op bezoek bij haaften ondanks dat het bij rust op het scorebord te lezen was dat we 2-0 achter stonden deden we niet veel onder voor de thuisploeg.
Kort na rust wist Nathan met een rommelgoaltje de wedstrijd spannend te maken en dat zal blijven tot het laatste fluitsignaal.
Het werd helemaal spannend toen Ties uit een rebound de gelijkmaker had ingetikt.
De paars-witten zette alles op alles om de 2-3 te maken en kregen ook tal van kansen hiervoor maar lieten deze onbenut kort voor tijd deed de voetbalwet zijn intrede zij die hun kansen niet benutten krijgen de deksel op hun neus met een tegendoelpunt en zo gingen de mannen van André en Stefan zonder punten huiswaards.
1 oktober gingen de mannen van Stefan en André op bezoek bij Stedoco een wedstrijd om snel te vergeten het werd een 8-1 nederlaag de eretreffer was van Nathan die middels een strafschop hiervoor had gezorgt.
Een week later stond de eerste westrijd op het glaspark op het progam SVW was met bijna 2 teams (er zaten 6 wissels op de bank)afgereist naar Leerdam.
Al snel hadden de paars-witen de bezoekers bij de keel gepakt en had Ties de score geopend.
De tegenstander had niet veel tijd om zich hiervan te herstellen want amper een minuut later was het aan Nathan de beurd om de 2-0 op het scorebord te zetten halverwege de eerste helft schoot Djamiel de 3-0 ruststand in de touwen.
Na rust gingen de Glasparkbewoners vrolijk door met hun goed verzorgde voetbal en halverwege wist Nathan zelfs de 4-0 op het scorebord te zetten.
Lang zag het eruit de Cass zijn eerste cleanshot (geen tegengoal) zou keepen echter door slordigheden van zijn spelers voor hem ging dit feestje niet door na het laatste fluitsignaal stond de 4-1 te lezen op het scorebord.
De week daarna kwam VVAC naar het glaspark dit duel zag eruit als de reus tegen de dwerg en helaas waren de paars-witten de dwerg Paskal wist de eer te redden in de 1-10 verloren wedstrijd.
Hopelijk gaat de tweede fase wat voortvarender voor de mannen van André en Stefan in ierder geval wens ik hen daar veel succes mee.