tel. 0344-616201

Opstelling LRC JO13-1

Vandaag mochten weer eens ouderwets een potje voetbal spelen ouders langs de lijn in de koude wind maar dat is dan toch wel lekker na een tijdje niks op de zaterdag.
We moesten op bezoek bij RKTVC JO13/1 bij de KNVB dachten ze laten we voor fase 3 eens gek doen.

We moesten het vandaag zonder Alex en Robin doen ook de Coach was afwezig om ons doel te verdedigen werd een beroep gedaan op Mehmet van de JO13/3 die werd ingevlogen na zijn eigen wedstrijd.

Voor de wedstrijd was er een heuse wedstrijd bespreking van de Coach waarin het strijd plan voor de wedstrijd werd door genomen.
De eerste helft was er 1 met wind tegen en weinig kansen van beide kanten met hard werken en veel inzet van een ieder werd knap de 0-0 ruststand bereikt.
Na de rust wind je mee zou dat helpen de boys gingen door zoals in de eerste helft en dat leverde wat kansjes op na 38 min spelen was het Mustafa die heel de wedstijd als een beest tekeer ging na goed door zetten zijn schot op de laat zag belanden gelukkig belande de bal voor de voeten van Dex die niet twijfelde een knap de 0-1 binnen schoot.
RKTVC moest deze tik op de kin even verwerken en paste de opstelling aan de sterke aanvoerder werd op het middenveld gezet op jacht na de gelijkmaker de druk op het doel van Mehmet werd verhoogt maar Mehmet liet zien dat hij zijn mannetje staat met een geweldige redding hield hij zijn doel schoon.
Uit een counter 8 min voor tijd liepen we uit naar 0-2 Dex zette met een steekpas Dex D voor de Keeper die rond beheerst af.
De Laatste  min moesten we nog alle zeilen bij zetten maar toen de goed fluitende scheids voor het einde floot was er een klein feestje de drie punten gingen mee naar Leerdam.