4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Opstelling

Vandaag een vriendschapelijk duel tegen Lekvogels JO113/1 de wedstrijd die werd afgelast in de competitie maar dan nu als vriendschapelijk potje werd ingelast vandaag waren Sjors en Leendert afwezig ondanks het slechte weer hadden ze er zin in.

Op veld 3 werd er om 9.30 afgetrap het echte gras was deze keer de ondergrond met dit weer een heerlijke ondergrond voor de oude garde de boys van deze tijd moeten er toch altijd even aan wenen.
We waren net begonnen 2 min om precies te zijn de keeper van de tegen partij raakte bij een uit trap de bal niet goed deze belande precies in de voeten van Jens die niet aarzelde en de bal in de touwen schoot 1-0 een mooie start van de wedstrijd we speelde op momenten leuk voetbal met wat kleine kansjes het was Dex die in de 25 min zijn schot vanaf 20 mtr voorbij de Keeper zag gaan 2-0 dit was ook de ruststand.

Na de rust een andere wedstrijd Lekvogels nam de wedstrijd in handen wat in de 40 min de 2-1 betekende een schot vanaf rechts was onhoudbaar voor Alex zelf konden we geen vuist meer maken in de 2e helft we kregen de zelfs een penalty tegen wegens een handsbal de scheids had geen Var moment de boys waren het niet eens met de beslissing maar na overleg met de grens ging de bal op de stip deze kans werd feilloos binnen geschoten 2-2.
Dit was ook de eindstand van de de wedstrijd gezien het wedstrijd verloop was dit een terechte uitslag.

Volgende week starten we met de 2e fase tegen GJS JO13/1 aftrap om 10.00 op ons Glaspark.