Mooie overwinning 7-1 voor onze meiden :)

RKDVC MO13-1

3e klasse 04

26 september 2020 10:00

Anthonie Huigen

Vandaag moesten onze paars/witte leeuwinnen MO13 thuis hun tweede wedstrijd spelen tegen RKDVC MO13 uit Drunen.
Door enige tegenslag hadden onze meiden vorige week onverdiend verloren. Daarom waren ze erop gebrand om deze keer de 3 punten thuis te houden. Ze gingen voortvarend van start en zette de tegenstander goed onder druk. Na 5 min. voetballen scoorde Melissa de 1-0 helaas konden ze daar niet lang van genieten want nog geen paar minuten later maakte RKDVC door een klein foutje achterin de 1-1. Maar de meiden waren daardoor wel gewaarschuwd. Na goed samenspel en doorzetten maakte Roni met een goed schot de 2-1 naar ongeveer 15 min. voetballen binnen 10 min.  scoorde Melissa 2x en Roni scoorde de 5-1 dat was tevens de ruststand. De tweede helft was nog geen 5 min. bezig of Puck maakte de 6-1. Het spel was wel wat minder als de eerste helft maar toch nog leuk om te zien. Het duurde 15 min. waarna Melissa de 7-1 scoorde. Tussen de 6-1 en 7-1 hadden de meiden van RKDVC nog een paar leuke kansen gehad maar door goed keepers werk van onze stand-in keeper Laura (want Floor was helaas niet aanwezig )en verdedigers bleef het maar bij 1 tegen goal. Zelf hebben onze meiden ook nog een paar kleine kansjes gehad maar helaas bleef het bij 7-1 dat was tevens de eindstand. Meiden het was weer een leuke en een mooie wedstrijd om te zien. Volgende week thuis tegen Wilhelmina uit Den Bosch, we gaan dan weer die 3 punten thuis houden. Iedereen een fijne week en tot volgende week zaterdag.  Grts Alex en Ilona.