LRC JO9-2

3e klasse 09

12 september 2020 11:00

Opstelling LRC JO9-2

Afgelopen zaterdag heef LRC JO9-2 een zeer ruime overwinning geboekt uit bij GJS JO9-3. Op deze zeer zonnige zaterdag boekte onze jongens en meiden een 3 – 14 overwinning.

De eerste 8 min. was de wedstrijd nog redelijk gelijkwaardig. LRC kwam in de 3e min. op voorsprong door een goal van Xavi en vervolgens scoorde GJS in de 8e min. de gelijkmaker, 1 - 1. Maar daarna begon het bij LRC echt te lopen en stond het in de rust 1 – 9.

In de tweede helft ging het team gewoon verder met aanvallen, maar GJS ging iets compacter staan waardoor het moeilijk was om er doorheen te komen. Desondanks stond de teller in de tweede time-out 2- 14. Het laatste kwart van de wedstrijd speelde LRC in een fantasie opstelling waarin Floor, Bram en Nina lekker mochten aanvallen wat resulteerde in een paar fraaie acties en kansen.

In deze 3 – 14 gewonnen wedstrijd speelde LRC echt als een team en was het leuk om naar te kijken.