Hardinxveld JO17-3

4e klasse 18

19 september 2020 12:00

Tim Smits

Na een minuut stilte voorafgaand aan de wedstrijd gaan we beginnen aan onze eerste competitiewedstrijd. We beginnen sterk en creëren een aantal kansen die helaas het doel niet treffen. Maar na 12 minuten is het wel raak, na een mooi een tweetje schiet Paskal de bal tussen de palen. Even later is het Yannick die toevallig de bal voor zijn voet krijgt en de 2-0 binnen tikt. We laten wat gaatjes vallen waardoor de tegenstander toch een enkele keer in de buurt van Jens weet te komen, maar de mannen achterin blijven goed opletten. Mike probeert het ook nog eens van afstand en de keeper weet hem net naast te tikken. Dan is daar de 3-0, Enzo schiet vanuit de draai de bal schitterend in de bovenhoek, laatstgenoemde krijgt even later een penalty, Bas weet er raad mee en brengt de stand op 4-0. Na een mooie aanval is het opnieuw Bas die trefzeker is en zorgt voor de 5-0. En of dit nog niet genoeg is voor de ruststand knalt Paskal er ook nog in van afstand. De tweede helft beginnen we opnieuw sterk en is het Luuk die Yannick weet te vinden en brengt de stand op 7-0. Het is bijna niet meer bij te houden. Na nog een doelpunt van Paskal en Enzo krijgen we opnieuw een penalty, maar deze gaat er niet in. De ballen vliegen de keeper om de oren, want de mannen weten niet van ophouden. Na nog doelpunten van o/a Luuk en Sim is de eindstand deze middag geworden 14-0. Na de wedstrijd kregen we te horen dat Enzo zijn pols had gebroken tijdens de wedstrijd, bij deze namens ons allen van harte beterschap!