Arkel JO17-1

Groep 6 53

29 augustus 2020 12:00

Eindelijk was het zover, de mannen mogen weer de wei in, en aan de inzet te zien hadden ze er zin in!

De eerste 10 minuten van de wedstrijd creëren de boys al de eerste kansen, met een bal van Enzo die net naast gaat en Bas van afstand die over schiet.

5 Minuten later is het dan toch raak en schiet Leander de 1-0 binnen. De heren hebben er zin in, want even later is het Yannick die de 2-0 binnen tikt.

Na 25 minuten heerlijke voetbal krijgt Arkel een kans, maar Kevin weet de bal weg te werken. De verdediging doet goed zijn werk.

Na een half uur weet Arkel toch terug te komen in de wedstrijd, en brengen de  stand Op 2-1.

De laatste 10 minuten van de 1e helft komen er nog wat kansjes, en gaan we de rust in met de voorsprong.

De tweede helft beginnen we weer goed, en krijgen de boys opnieuw kansen, Enzo met een kopbal die naast gaat, Yannick met een bal op de paal, en Bas die het van afstand nog een keer probeert. Een doelpunt kan dan ook niet uitblijven toch!

Dan komt het verlossende doelpunt in de laatste minuut, Yannick weet zijn mannetje op het verkeerde been te zetten en brengt de eindstand op 3-1.

Nu volhouden want volgens mij staat er een beloning op het spel na 3 gewonnen wedstrijden! 😀