Verlies van de paars/witte leeuwinnen tegen voormalig 1e klasser OJC MO11-2.

5 - 3

LRC MO11-1

2e klasse 7

8 februari 2020 8:30

Vandaag 8 feb moesten onze paars/witte leeuwinnen MO11-1 hun tweede wedstrijd spelen uit tegen OJC Rosmalen MO11-2. Naar een hele goede overwinning vorige week. Gingen onze meiden met veel strijd en plezier de wedstrijd in. Naar een paar leuke aanvallen was het OJC die scoorde naar een min. of vijf 1-0 achter.  Nog geen paar min. later was het wederom OJC die uitbraken maar dit keer de paal raakte. Na zelf een paar kleine kansjes gehad te hebben, was het OJC die de 2-0 scoorde. De meiden lieten niet hun hoofd hangen en gingen op zoek naar de aansluitende treffer die ook een paar min. later viel. Naar goed samenspelen was het Julia die de 2-1 scoorde. Maar het was maar voor korte duur want vrij kort ernaar scoorde OJC 3-1. Naar wederom goed samenspel en een kleine tikje van Julia kon Jennifer de 3-2 scoren. Helaas dat was weer van korte duur want net voor rust scoorde OJC 4-2. Dat was tevens de ruststand. De tweede helft ging gelijk op aan allebei  de kanten kansen. OJC scoorde nog de 5-2 maar onze meiden gingen vol overgave op zoek naar de volgende goal die ook kwam. Naar 20 min. kwam de bal bij Melissa die beheerst scoorde de  5-3. Helaas dit was ook de eindstand. Meiden goed gevoetbald hard gewerkt en goed samengespeeld. Wij zijn heel trots op jullie. Op naar de volgende wedstrijd thuis tegen BZS mo11. Deze wedstrijd is pas op 7 maart. Grts Alex en ilona