2 - 1

Theole MO11-1

2e klasse 7

1 februari 2020 8:30

Vandaag zaterdag 1 feb mochten onze paars/witte leeuwinnen MO11 weer de wei in voor hun eerste wedstrijd na de winterstop thuis tegen Theole. We hadden een paar afmeldingen Mila en Noa waren een weekend weg en Rosalie is bij MO13 gaan voetballen veel succes. Onze meiden begonnen goed aan de wedstrijd en zette Theole goed onderdruk na een paar kleine kansjes was het Melissa die de scoren na 6 min opende 1-0 voor. Ze bleven goed druk uit oefenen maar omdat er te weinig werd samengespeeld werden er weinig kansen benut. Na een min. of 20 werd de 2-0 gescoord door Julia na een goede pas van Melissa. Een paar min. voor de rust scoorde theole de 2-1 na wat onoplettendheid achter in. Dat was tevens de ruststand.  De tweede helft waren de meiden van Theole wat sterker omdat zij de wind mee hadden. Maar onze meiden hielden goed stand door heel veel inzet en goed verdedigend werk. Er waren wat kansjes aan allebei de kanten. Maar de meiden hielden de overwinning in huis. Daardoor werd de eindstand 2-1 voor onze meiden. Meiden een compliment voor jullie harde werken. Alleen de volgende keer iets meer naar elkaar overspelen, dan komt het allemaal goed en gaan we meer doelpunten scoren. Dus meiden tot zaterdag uit bij OJC Rosmalen. Grts Alex en Ilona