... (penalty)
50'

Hoofdklasse 6

8 februari 2020 8:45

Zonder de geblesseerde Marwan Grootbluemink en met de van ziekte net herstelde Jamie den Dunnen, Bart Zwarts en Willem Mandemakers kon LRC ook in de tweede competitiewedstrijd geen punten verzamelen.  Ondanks dat het nog drie keer op voorsprong kwam, door goals van Jamie den Dunnen, Bart en Willem, kwam RKDVC telkens terug. In het laatste kwart waren de krachten weggevloeid. De geblesseerd uitgevallen Bart moest er zelfs weer in toen Mauro van der Wal met een knieblessure al helemaal niet meer door kon.  Ook Stijn Ververs en Jemmy Vermeulen konden uiteindelijk een nederlaag niet voorkomen toen RKDVC in het laatste kwart gelijk maakte en daarna uitliep naar 4-3. In de laatste minuut vloerde keeper Mehmet Comak een tegenstander en kon vervolgens de toegekende strafschop net niet keren, waardoor het zelfs 5-3 werd.

Een fit LRC had deze wedstrijd makkelijk kunnen winnen, maar dat mag natuurlijk geen excuus zijn. Op dus naar volgende week, met misschien een dieet van rust en vitamines voor de voetballers!