Ege Bilici (schot)
50'

5e klasse 10

12 oktober 2019 10:00

Vandaag de wedstrijd tegen Buren JO13/1 G een team met een groot aantal meiden wij waren als team compleet.
Voor de wedstijd werd er in de kleedkamer door Sander benadrukt dat er als team gespeeld diende te worden de zij kanten op zoeken en vooral positief coachen van elkaar.

Voor de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden uit voor Fred Kars.

We begonnen goed aan de wedstrijd het bal bezit was voor ons maar geen echte kansen uit een uittrap van de keeper ontstaat een rare klutsbal op doel van ons die er pardoes invalt 0-1.
De koppies gaan in plaats van omhoog omlaag en het praten tegen elkaar begint weer de kop op te spelen door een eigen doelpunt komen we nog op 1-1 we vergeten zelf te voetballen en de rust aan de bal is weg iedereen heeft het gevoel dat de bal heet is en dat hij zo snel mogelijk weg moet maak niet uit waar heen weg is weg en voor de rust valt dan ook de 1-2.

In de rust nogmaals aan gekaart als team te gaan voetballen helaas kwam de boodschap niet over en kregen we na rust nog twee doelpunten tegen 1-4 en was het Ege die nog een treffer maakte waardoor de eindstand 2-4 werd

Een wedstrijd om te vergeten maar ook 1 om van te leren dat je als team moet voetballen.
Man van de wedstrijd de scheids die prima floot.

Volgende week rust en op 26 Oktober uit naar OJC Rosmalen.