20'
53'

5e klasse 10

16 november 2019 12:30

Vandaag gingen we op pad voor een middag wedstrijd een uit wedstrijd tegen DSS'14 JO13-1 in Heesselt ik had er nog nooit van gehoord maar het bestaat.

Vandaag zonder Ege die was ziek en met Nick die ook niet lekker was maar later toch wat minuten maakte.
Op papier een gelijkwaardige tegenstander dus even kijken waar we stonden vandaag we begonnen met een ander systeem dan gebruikelijk 4-4-2 was bedacht door de Coach om het midden veld wat te versterken.

De jongens pakte het goed op en na een paar minuten was het Jens die zijn schot goed gekeerd zag worden door de keeper in de rebound zag hij over het hoofd dat Stijn helemaal vrij stond helaas kansje gemist.
Na 10 min werd de ban gebroken het was Jens die met een mooi schot in de verre hoek raak schot 0-1.
Na 18 minuten was het Bob die Jens aan speelde die vervolgens met een mooi bal Stijn aan die beheerst afronde 0-2  en 3 minuten later op snelheid door ging ook met wat medewerking van de keeper de 0-3 binnen zag vallen dit was gelijk de ruststand.

Na de rust gingen we verder met de wedstijd en was het Armanis die na een heerlijke combinatie met Davin de 0-4 maakte
We bleven verder leuk voetballen het middenveld met centraal Luc en Kenji stond goed en werkte hard.
De 0-5 werd gescoord door Jens die na een solo van 20 mtr goed afronde.