55'
58'

2e klasse 05

16 november 2019 9:00

Vandaag 16 November moesten onze paars/witte leeuwinnen mo11 naar Rodaboys/ Bommelerwaard in Aalst. We waren vandaag weer kompleet  de eerste helft begonnen we wat mat aan de wedstrijd de eerste 10 min hadden we het heel moeilijk we kregen wel wat kansjes maar die werden helaas niet benut de tegenstander kreeg ook een paar hele mooie kansen waarvan ze in de 9e min een van benutten 1-0 achter. Na de korten rustpauze begonnen de meiden op zoek naar de gelijkmaker die viel ook in de 20 min na goed samen spel kreeg Julia de bal en scoorde de 1-1. 4 min later was het weer raak een mooie pas van Melissa scoorde Julia haar 2 goal 2-1 voor dat was tevens de ruststand. Na de rust gingen onze meiden vol op de aanval spelen om de tegenstander de genade klap te geven. Dat lukte in de 39ste min na wederom goed samen spel scoorde Melissa de 3-1  maar dat was niet genoeg want 9 min later was het Roni die de 4-1 maakte. Het laatst kwartier was weggelegd voor Imre die alle aandacht op zich kreeg om 3x te scoren van 4-1 naar 7-1. Dat was tevens de eindstand. Meiden vandaag is er goed gevoetbald en heel goed samen gespeeld vooral zo door gaan. Volgende week thuis tegen Beesd daar tegen hebben we nog wat goed te maken tot zaterdag. Grts Alex en Ilona