Mila Ronde (schot)
Roni Geukens (schot)

2e klasse 05

30 november 2019 9:00

Vandaag 30 November moesten onze paars/witte leeuwinnen MO11 uit naar Wadenoijen. Het was een koude ochtend met een temperatuur van net boven het vriespunt maar daar hadden de meiden geen probleem mee. We wisten dat deze wedstrijd niet zo makkelijk zou zijn dat klopte ook want Wadenoijen kwam goed uit de start blokken en kregen een paar kleine kansjes. Maar onze meiden kregen nog de beste kans om op 1-0 te komen maar deze werdt helaas niet benut. Maar nog geen paar minuten later was het wel raak voor Wadenoijen 1-0 echter  kort daarna wordt het 2-0 voor de eerste kleine pauze maakte Melissa nog de 2-1. Het spel ging in deze eerste helft goed op en neer. Terwijl de meiden nog een aantal goeden kansen kregen was het Wadenoijen die nog voor rust de 3-1 maakte. Dat was tevens ook de ruststand. De tweede helft was een beetje het zelfde beeld als de eerste. Het ging goed op en neer maar wederom was het Wadenoijen die scoorde 4-1. Het laatste kwartier bundelen onze meiden de krachten om toch nog een punt of misschien wel de overwinning mee naar huis te nemen. Wadenoijen werd goed naar achteren gedrukt en kwamen er niet meer uit. Dat resulteerde in de 47 min voor de 4-2 van Mila en in de 54 min de 4-3 van Roni de laatste minuten werd er alles op alles gespeeld. Ze kregen nog wel een paar mooie kansen alleen de bal wilde er maar niet in. Vandaag was helaas de eindstand 4-3 verlies. Het was vandaag hele leuke en mooie wedstrijd om te zien, heb van jullie genoten. Vooral van jullie vechtlust en het samenspelen wordt steeds beter. Meiden er is nog niks verloren de volgende 2 wedstrijden gewoon weer winnen en jullie zijn dan toch nog kampioen, we gaan er voor. Tot volgende week thuis tegen HSSC die gaan we pakken. Grts Alex en Ilona