Net geen overwinning paars/witte leeuwinnen.

HSSC'61 MO11-1

55'

2e klasse 05

7 december 2019 8:30

Vandaag 7 december moesten onze paars/witte leeuwinnen MO11 thuis tegen HSSC uit Hei en Boeicop. Ze hadden alles nog zelf in de hand maar dan moesten ze vandaag wel winnen van één  van de concurrenten. De eerste helft ging het spel gelijk op. Het ging goed op en neer. Maar de eerste kans was wel voor HSSC maar door goed keeperswerk van Floor bleef het 0-0. Daarna kregen we ook een paar leuke en aardige kansen maar helaas de keeper van HSSC hield alles tegen. Na ongeveer een minuut of 20 kwamen we met 1-0 achter daar hadden we niet opgerekend. Maar de meiden lieten hun koppie niet hangen en gingen gewoon door waar ze de hele tijd al mee bezig waren goed samenspelen. Helaas wilde het niet lukken om nog gelijk te maken voor de rust. We kwamen zelf wel een paar keer goed weg door wederom goed keepers en verdedigingswerk en een keer de paal. De ruststand was daarom 1-0 achter. De tweede helft zetten de meiden steeds meer druk naar voren waar HSSC bijna niet meer aan aanvallen toe kwam. Ze creëerde kans op kans maar de keepster van HSSC leek niet te kloppen ze hield alle ballen tegen. Tot de 55ste minuut Melissa zette goed door en gaf een hele goede voorzet op Julia die heel fraai de 1-1 maakte. De meiden gingen daarna nog voor de 2-1 maar helaas dat is niet gelukt. De eindstand 1-1. Helaas is dat niet genoeg om nog kampioen te worden omdat Engelen gewonnen heeft kunnen we die niet meer inhalen. Meiden jullie hadden vandaag meer dan verdiend om te winnen. Meiden we hebben weer genoten van jullie vechtlust en inzet. Vandaag hebben we  een verdediging gezien met Roni, Norelle, Josephine, Maud en Rosalie die bijna niks weggaven. Een middenveld met Melissa, Noah, Julia en Imre die heel veel loop werk verrichten en de spitsen Jennifer en Mila die de ruimte creëerden voor de middenvelders om mee aan te vallen. En natuurlijk onze keepster Floor die bijna niet te passeren was. Meiden volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop op bezoek bij de koploper die tegen ons kampioen kunnen worden maar we gaan er alles aandoen om daar gewoon te winnen. Dus tot volgende week zaterdag   Grts Alex en Ilona