Paars/witte leeuwinnen MO11-1 nemen weer 3 punten mee terug naar huis.

Mila Ronde (schot)

2e klasse 05

9 november 2019 12:00

Vandaag 9 November moesten onze paars/witte leeuwinnen MO11 naar BZS in Beusichem. Er waren weer genoeg toeschouwers voor onze meiden dat doet onze meiden goed.

Nu de wedstrijd, de eerste helft was het een beetje rommelig van onze kant. Het ging gelijk op. Terwijl onze meiden een paar kleine kansjes kregen kon de tegenstanders geen potten breken. Onze Floor heeft een hele goede redding gemaakt op een mooie en strakke vrije trap van BZS dat was ook hun enige wapenfeit van de hele wedstrijd. Maar in de 29ste minuut wist Melissa toch nog het net te vinden 1-0 voor.

Dat was ook de ruststand.

De tweede helft was vele stukken beter onze meiden hadden een goede peptalk gehad van de trainers en leiders en dat was te merken. Er werdt beter samen gespeeld.

Dat resulteerde in de 38ste minuut na een goed samenspel van Jennifer en Melissa kwam de bal voor de voeten van Julia en zij maakte de 2-0. Waarna 4 minuten later de 3-0 werd gescoord, na weer goed samen spel van Jennifer die strak voor gaf op Julia en de 3-0 scoorde. Na een paar kleine kansjes maakte Mila de 4-0 na een goede pas van Julia. Dat was ook de eindstand. Over de hele wedstrijd stond de verdediging weer goed met een aantal  strakke ballen van achteruit van Roni en Norelle, onze bulldozer Josephine draagde ook goed haar deel mee in de wedstrijd.

Onze middenvelders Melissa Julia en Noah stonden ook een goede wedstrijd te voetballen. En onze voorhoede met Jennifer  en Mila trapte ook een goede wedstrijd.

De eerste helft waren we een klein beetje voor ons zelf aan het spelen maar de tweede helft hadden we veel meer oog voor elkaar. Meiden toch goed gevoetbald. Ga vooral zo door als de tweede helft dan komt het allemaal goed. We zien jullie volgende wedstrijd uit tegen Rodaboys/ Bommelewaard. Grts Alex en Ilona