Paars/witte leeuwinnen MO11 behalen na een mooi seizoen de 4e plek.

1 - 0

LRC MO11-1

2e klasse 05

14 december 2019 9:45

Vandaag 14 dec moesten onze paars/witte leeuwinnen MO11 hun laatste wedstrijd uit spelen tegen Engelen die als ze zouden winnen kampioen konden worden. Maar onze meiden hadden ook nog een kleine kans bij winst met 2 goals verschil bij Engelen en dan moest HSSC gelijk spelen of verliezen. Dus met die gedachten begonnen onze meiden aan de wedstrijd. Ze begonnen heel sterk aan de wedstrijd, maar je kon ook zien waarom Engelen bovenaan staat, een heel leuk en goed voetballend elftal. Maar onze meiden deden daar niet voor onder. De wedstrijd ging goed op en neer onze meiden waren goed fel. De eerste helft was de scheidsrechter vergeten om een korte pauze in te lassen zo spannend was de wedstrijd. Engelen kreeg bijna tot geen kans om eventueel te scoren. Terwijl onze meiden via een mooi afstandsschot van Roni die op de lat eindigde. En een mooi schot van Melissa die heel netjes door de keepster van Engelen uit de kruising werd getikt. Nog het meeste recht hadden op een voorsprong bleef het helaas 0-0 tot de rust. De tweede helft was een beetje het zelfde beeld als de eerste helft aan allebei de kanten kleine kansjes. Tot de 55 min. LRC kreeg een penalty tegen door een ongelukkige handsbal. Die werd heel goed ingeschoten daar kon Floor niks tegen doen 1-0 achter. De laatste 5 min zetten onze meiden nog een tandje bij om toch nog een punt te halen. Maar helaas het mocht niet baten het bleef 1-0. 1 min voor tijd was er nog een publiekswissel voor Rosalie die volgend jaar over moet naar MO13 veel succes. Meiden we hebben weer genoten van jullie vechtlust en samenspel jullie blijven elke week groeien we zijn trots op jullie. Op weg naar volgend jaar gaan we gewoon weer met heel veel plezier en strijd de wedstrijden aan. Hierbij willen we  ook onze 2 trainers Nick en John bedanken voor totale inzet. Door jullie zijn onze meiden steeds beter gaan voetballen. Hopen dat jullie er volgend jaar ook weer bij zijn. En dan ook onze 2 leiders Dick en Joyce voor al hun inzet en dat ze er elke week weer zijn. Hopen dat jullie er ook weer bij zijn volgend jaar. En natuurlijk mogen we deze mensen ook niet vergeten. Onze supporters die er door weer en wind er elke keer weer zijn. Bedankt dat deed de meiden goed wij rekenen volgend jaar ook weer op jullie support. Bij deze wensen wij iedereen een fijne feestdagen en een gezond en sportief 2020.💥🎉Grts Alex  en Ilona