MO11-1 klopt de ook nog onverslagen GRC-14 MO11-1

Norelle Esha Blom (afstandschot)
49'

2e klasse 05

2 november 2019 8:30

Vandaag 2 November moesten onze paars/witte leeuwinnen een lastige thuis wedstrijd tegen de nummer 3 GRC-14. Zoals gewoonlijk gingen onze meiden met veel strijd en plezier de wedstrijd in. Het was veel beter dat wat ze vorige week lieten zien. Ze zetten goed druk naar voren waar de tegenstander de eerste 10 min geen antwoord kon geven. Dat resulteerde in een hele mooie goal van Imre in de 10 min 1-0 voor. Daarna ging het iets minder. Ze kregen nog wel een paar kleine kansjes maar de bal wilde er niet in. 5 min voor de rust kreeg GRC een hele grote en goede kans maar Floor wist door een hele goede redding de score af te houden. We dachten dat LRC nu wel gewaarschuwd was op hun snelle spits maar 1 min voor de rust viel de bal weer achter de verdediging en nu scoorde GRC wel in de 29 min 1-1 dat was ook de ruststand. Na de pauze begonnen onze meiden weer goed aan de wedstrijd. Dat resulteerde in de 35 min de 2-1 door Mila. Nu bleven onze meiden druk zetten naar voren. Na een paar benauwde momenten voor het doel bij LRC en vooral goed verdedigenswerk van onze meiden bleeft het 2-1 tot onze bikkel Norelle rond de 49e min van af een meter of 20 een hard afstandsschot op het doel gaf en die er in gaat was de stand 3-1 daarna kwamen onze meiden niet meer in de problemen. Meiden goed gedaan en tot volgende week uit tegen BZS. Ps het overspelen ging vandaag alweer weer een stuk beter. Vooral zo doorgaan dan komt alles goed. Grts Alex en Ilona