2 - 7

LRC MO11-1

2e klasse 05

28 september 2019 8:30

Vandaag de wedstrijd van onze paars/witte leeuwinnen MO11 uit tegen Nivo Sparta. De meiden begonnen heel goed en agressief aan de wedstrijd, na een paar leuke aanvallen maakte Rosalie de 0-1.  Nog geen paar minuten later wederom na goed voetbal scoorde Melissa de 0-2. Daarna kwamen de meiden een klein beetje onder druk maar door goed verdedigen van Norelle, Roni en Josephien bleeft het 0-2. Helaas viel de 1-2 toch nog net voor de rust na even niet opgelet te hebben op het kleinste meisje van Nivo Sparta die goed afwerkte. De rust stand was een 2-1 voorsprong voor onze meiden. De 2de helft begonnen we even wat minder waardoor Nivo Sparta op 2-2 kwam. Een paar minuten later kreeg Nivo Sparta uit het niets een penalty die door onze keeper Floor tegen gehouden werd. Daardoor waren onze meiden wakker geschut. De 2 daarop volgende aanvallen van de meiden scoorde Julia de 2-3 en 2-4. 5 minuten later scoorde Melissa de 2-5. Door goed verdedigen bleeft het tot een minuut of 5 voor tijd 2-5. Maar dat vonden meiden niet genoeg en begonnen nog eens met druk naar voren.  Dat resulteerde dat er nog 2-6 gescoord werd door Jennifer en een 2 minuten later de 2-7 van Imre.  Daardoor was de eindstand 2-7 voor onze meiden. De 2de overwinning van dit seizoen meiden, vooral zo doorgaan dan komen we heel ver.  Op naar volgende week de thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen MO11-3.  Dus mensen kom allemaal kijken.