Wedstrijdverslag LRC MO11-1 - Theole MO11-1

2 - 1

Theole MO11-1

2e klasse 05

21 september 2019 8:30

Zaterdag 21 september voetbalden onze  meiden de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Theole uit Tiel. De meiden begonnen om 8.30 uur aan deze wedstrijd, zeer fanatiek in de aanval en verdediging. Ze legde  zeer veel druk op de tegenstanders. Helaas werd het voor rust  0-1 voor Theole. Na de wedstrijd  kwamen onze paars/ wit leeuwinnen bikkelhard terug, ze legde veel  druk op de tegenpartij. Met als resultaat binnen 8 minuten 1-2 beide doelpunten werden gescoord door Mila. Met verschillende zeer goede aanvallen en de verdediging  en de keeper van onze ploeg waren ook zeer goed. Samenspel was super er werd zeer veel strak en snel  overgespeeld. Wat als resultaat een super mooie  wedstrijd met mooie duellen was, met de overwinning  van 1-2 voor onze meiden. Super trots waren ze allemaal en wij ook. Super, super goed  gedaan meiden ga zo door...