1 - 3

GJS JO13-2

3e klasse 05

9 november 2019 8:30

vandaag de vroege wedstrijd thuis tegen gjs, we mochten aantreden op het hoofdveld waar de tegenstander al was begonnen met de psychische oorlogvoering, warmlopen op "onze" helft de dug out proberen in te pikken. Maar goed dat hoort er ook bij we hebben lekker in onze eigen dug out gezeten...

en dan nu de wedstrijd,
weet wat er in de gorkumse klei zit maar man o man er zaten een paar reuzen bij bij gjs. we beginnen goed aan de westrijd en er wordt echt goed gevoetbald, we spelen goed over vinden elkaar goed, we coachen elkaar postitief en knappen het werk voor een ander zonder problemen op.  we krijgen wat kansjes alleen lopen we elkaar daar soms voor de voeten, gjs komt er soms ook gevaarlijk uit maar we lopen alles mooi dicht, er zit steeds wel een voetje tussen. na 20 minuten is het dan toch gjs een afvallende bal, die in de goal verdwijnt 0-1.  de kopjes gaan niet hangen en we blijven voetballen. helaas lukt het niet om de stand te veranderen voor de rust.

in de rust aangegeven dat we lekker zo moeten blijven spelen, en we gelijk 3 wissles toe passen dat als het lang 0-1 blijft we aanvallend nog wat kunnen doen, wat er in de limonade heeft gezeten weet geen mens, maar we leken wel verlamd, binnen 5 minuten is het 0-3 pff wat een ellende!! maar gelukkig blijven de jongens goed voetballen en laten zich niet uit de wedstrijd spelen, we blijven zoeken naar de goal en die valt dan ook 5 minuten voor tijd , zou het dan toch nog een slotoffensief zat er wel in maar helaas geen goals meer.  toch wil ik een compliment maken naar deze groep jongens er werd met veel inzet en passie gespeeld, lekker trainen deze week en volgende week wacht sleeuwijk thuis om 8:30