2 - 3

Beesd MO11-1

Groep 1 12

4 september 2019 18:30

Woensdagavond 4 september was er de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen voor de MO11. Dit was een uitwedstrijd tegen het meisjes elftal van Beesd. Iedereen van het elftal was vanavond aanwezig, onze meiden begonnen de wedstrijd zeer goed en met veel motivatie. Ze kregen zelfs een goede kans om op een 1-0 voorsprong te komen helaas werd deze bal tegengehouden door de keeper van de tegenpartij. Door even onoplettendheid werd er door Beesd de 1-0 gescoord. Dit weerhield onze meiden er niet van om door te gaan met de strijd tijdens de voetbalwedstrijd. Ze voetbalde zeer goed door een super samenspel en zeer goede aanval waardoor ze binnen 5 minuten op een 1-2 voorsprong kwamen de doelpunten makers waren Julia en Melissa. Met deze tussenstand gingen zij ook de rust in. De tweede helft ging gelijk op tussen de beide elftallen helaas kregen onze meiden nog 2 doelpunten tegen ondanks de zeer goede verdediging, waardoor de stand 3-2 werd voor Beesd. Onze meiden hadden nog wel wat kleine kansen maar helaas kwam hier niet een doelpunt uit voort. Waardoor de eindstand 3-2 voor Beesd is geworden. meiden het was echt een super goede wedstrijd, wat zijn jullie gegroeid en vooruit gegaan! Wij weten zeker dat dit een super mooi en goed voetbalseizoen gaat worden, ga zo door :)