2de bekerwedstrijd wij het beste van het spel beesd de punten

7 - 1

LRC JO13-2

Groep 6 27

7 september 2019 10:45

zaterdag stond alweer de 2de wedstrijd op het pogramma, na de 1e bekerwedstrijd thuis tegen asperen 1-11 wa het tijd voor een betere beurt in en tegen beesd. de jogens hadden deze week voor het eerst getraind onder de bezielende leiding van marcel. dus eens kijken waar we staan vandaag.

we beginnen in een iets andere opstelling de van gaal varriant van het wk team we spelen dus 5-3-2

we beginnen met:
sem op de goal en dan van links naar rechts ; daniel v/dw, mari, tygo, dylan en casper op het middenveld spelen; fygo, sergios en daniel d, en voorop staan nick en thomas op de bank hebben plaats genomen jarno en mike. diamond en leon ontbraken door ziekte beterschap mannen!! en ferry was ook afwezig.

dan de wedstrijd;

we beginnen wat onwennig aan het spel door de veranderde opstelling maar naar een minuut of 5 pakken de jongens het goed op, we beginnen wat makkelijker te voetballen, ook al zoeken we soms de moeilijkste oplossing. we voetballen aardig met beesd mee, en krijgen hier en daar een klein kansje, het ontbreekt ons aan wat geluk voor de goal, en dan na een minuut of 10 is het beesd die goed doorzet en de 1-0 op het bord zet, daarna krijgen we 2 goede kansen op de aansluiting maar staan paal en lat in de weg. en uit een uitbraak is het weer beesd dat de 2-0 op het bord zet, beesd laat ons de bal (of wij zijn zo goed) alleen tot kansen komt het niet, volgens mij staat het doel ook niet helemaal in het midden bij beesd gezien de bal naast ging of in het zijnet (of ligt het nog aan het afronden-)) zoals gezegd de jongens speelde een goede 1e helft, helaas gaan we met 4-0 de rust in.

in de rust nog wat op de jongens ingepraat en wat aanwijzingen gegeven na de "thee" weer vol goede moed naar buiten.

2de helft

de 2de helft was van lrc kant van een ander niveau door wat wissels stond het even wat anders achterin en dat was even wennen, maar dat geeft niet zo leren we met zijn allen. de tegenstander scoort nog 3 keer (volgens ons maar 2x) maar dan krijgt onze back het op zijn heupen en na een rush over het hele veld lobt hij de bal over keeper wat een wereld goal van casper!!!!!!!! jammer dat er geen camera bij was de eer was gered. nu ik dit verslag zit te typen stel ik mezelf de vraag of ik trots ben, ja ik ben trots op dit team de jongens hebben hard gewerkt voor een goed resultaat, en als we in de 1e helft de kansen wel hadden gemaakt was het een andere wedstrijd geweest zeker weten. deze week weer lekker trainen en zaterdag wacht rhelico de laatste bekerwedstrijd.