-

Ameide JO10-3M

3e klasse 07

9 februari 2019 10:00

Iedereen was helemaal klaar voor de tweede helft van het seizoen. De trainer was zelfs op tijd teruggevlogen vanuit Griekenland om er weer bij te zijn. De eerste officiële wedstrijd van het jaar was tegen de meiden van Ameide, herkenbaar aan het mooie tenue met zeer opvallende roze kousen.

LRC moest Luca missen deze zaterdag. De wedstrijd ging goed gelijk op. De meiden waren behoorlijk groot en gingen ervoor. Sjors zag een tegenstander van formaat tegenover zich maar liet zich niet kennen en dat gold voor het hele team van LRC. De Leerdamse score werd geopend door Twan met een mooi buitenkantje rechts. Met 2-2 gingen we de rust in. De peptalk van Robert hielp uitstekend, want de jongens kwamen zelfverzekerd het veld op. Het gevoel was er dat we konden winnen en dat bleek ook het geval. Het spel was prima en de inzet groot. Keeper Luuk hield de dames op een afstand en door doelpunten van Mees (3x), Twan (2x), Graziano en Sidney werd de eindstand uiteindelijk 7-3. Een prachtige overwinning en dus een goede start van het nieuwe jaar.

Aan het einde van de wedstrijd werden we allemaal opgeschrikt toen Graziano tegen de grond ging, nadat hij hard een bal in zijn buik kreeg. Het zag er even heel vervelend uit. Gelukkig wist Robert met adequaat handelen Graziano weer op de been te krijgen. Het gaat gelukkig goed met hem en we hopen hem bij de volgende wedstrijd weer te zien vlammen.