... (solo)
48'
49'

20 september 2018 19:00

Op donderdag was de training om gezet in een oefenwedstrijd tegen Heukelum JO11-2 de oude club  van Alex omdat de JO11 8 tegen 8 spelen op een half veld werden we aangevuld met Luca en Mees uit de JO10-2 trainer Noah had nog wat verplichtingen op school en daarom was de begeleiding in handen van Yme en Patrick.
We begonnen sterk aan de wedstrijd ondanks dat de tegenstander een jaartje ouder was hadden we de wedstrijd direct onder controle en stonden al snel op een 0-3 voorsprong door doelpunten van Andrei een eigen doelpunt en ook Luca pikt zijn goaltje mee Heukelum herpakte zich en bij een uitval was daar de 1-3 dit was ook de ruststand.
Na de rust het zelfde spel beeld LRC maakte de wedstrijd en liep uit naar 1-7 door doelpunten van Jens,David,Dex en Andrei nu ging ook de vermoeidheid mee spelen we speelde op een groter veld dan dat we gewend zijn en de concentatie werd logische minder wat bal verlies opleverde dit werd goed afgerond door de spits van Heukelum 2-7 in de laatste minuut was het David die de einstand met een plaast schot de eindstand op het bord bracht 2-8.

Het was een nuttige wedstrijd naar aanloop van de competitie start zaterdag.
Luca en Mees van JO10-2 bedankt voor jullie inzet,
Yme en Patrick voor de begeleiding deze Avond.
Tot Zaterdag dan komt RKTVC JO10-1 op bezoek.