45'
49'

Hoofdklasse 3

29 september 2018 8:30

We moesten vroeg op pad deze zaterdag om 7.15 werd er vertrokken naar het zuiden van het land ODC in Boxtel was onze bestemming voor de 2e wedstrijd in de competitie iedereen aanwezig ook de trainer moest wat wennen aan het vroege tijdstip.
We waren mooi op tijd waar we de warming-up op het oudere type kunstgras begonnen het viel wat op zijn ze hier zo groot of zijn wij Leerdammers gewoon wat klein.

De wedstrijd begon op tijd en we namen gelijk de wedstrijd in handen de tegenstander werd onderdruk gezet en dit leverde al na 3 min in een scimmage voor de goal het eerste doelpunt van David op 0-1 we bleven druk zetten wat al gauw de 0-2 opleverde Jens was het die binnen schoot.
In de time-out spoorde de trainer van ODC zijn spelers aan en dit werpte zijn vruchten af want door een afstandsschot viel de 1-2 binnen de twijfel sloeg weer toe bij de mannen wat voor de rust op wat foutjes leiden en moesten we snel 3 doelpunten incasseren 4-2 ruststand.

In de rust moest de trainer aan de slag om de jongens weer op te peppen voor de 2e helft en dat had gewerkt er werd weer gevoetbald en via goals van David en een mooi afstandsschot van Thom was de wedstrijd weer gekantelt 4-5 maar helaas 3 minuten later scoorde ze al weer gelijk 5-5 het zouden nog heten minuten worden met veel strijd van beide kanten hij kon aan beide kanten vallen.
In de laatste minuut probeerde de speler van ODC een uitbal op te eisen hier liet LRC zich niet de kaas van het brood stelen en was het uit deze uitbal dat we nog snel de aanval zochten Andrei gaf de paas op tijd aan Jens die zo de winnende goal noteerde 5-6 een mooie overwinning op basis van inzet.

Volgende week een thuiswedstrijd om 8.30 tegen DESK JO10-1.