50'
...

Hoofdklasse 3

6 oktober 2018 8:30

Vandaag stond al weer de 3e wedstrijd in de competitie op het programma op de bezoek kwam Desk JO10-1 uit Kaatsheuvel op bezoek.
We moesten het vandaag zonder Anas doen die na een val partij met de fiets teveel last van zijn knie had,
De mannen uit Kaatsheuvel hadden er zin in en stonden al om 8.00 op het veld we speelde vandaag op het hoofdveld dus extra leuk.
Na de aftrap waren we gelijk scherp en zette Desk vast op hun eigen helft wat resulteerde in wat kleine kansjes en de beloning was er na een minuut of tien Andrei was attent nadat de keeper het schot van thom had gekeerd en tikte zo de 1-0 binnen we konden niet lang genieten van de voorsprong en er werd wat te lang met de bal gelopen langs de zij lijn wat balverlies opleverde wat gelijk werd afgetraft 1-1
We pakte snel de draad op zette Desk weer onderdruk en zo kon David fraai de 2-1 binnen schieten nu moesten we door drukken maar gaven weer een kans aan de tegenstander een uitbal werd door het midden uitverdedigd en daar wisten ze wel raad mee 2-2 het spel golfde nu op en neer wat voor de rust nog doelpunten van Jens en David maar ook nog een tegen goal opleverde we gingen met een 4-3 voorsprong de rust in.

Na de rust begonnen we slap aan de wedstrijd en lieten Desk voetballen en die lieten dan ook leuk voetbal zien wat snel 2 tegendoelpunten betekende 4-5 we moesten aan de bak en zo was het Dex die met veel inzet de beloning kreeg en met een mooi schot de 5-5 noteerde we gingen nu vol voor de winst en was het Jens die de 6-5 binnen schoot en David even later 7-5 het werd nog even billen knijpen toen net voor tijd de 7-6 daar was maar door inzet werd de gelijkmaker voorkomen.