...
50'

Hoofdklasse 3

13 oktober 2018 9:00

Vandaag weer vroeg op pad we verzamelden om 7.45 bij LRC om nog zonder Anas richting Brabant te vertrekken Jong Brabant JO10-1 was vandaag de tegenstander.
Bij aankomst werden we welkom geheten bij een mooie ouderwetse kantine door de trainer van de tegenstander die niet verwacht had dat we deze lange reis zouden maken. Vol lof vroeg hij zich af of wij wel mentaal sterk genoeg waren immers zijn team had alles dik gewonnen en 2 van zijn spelers werden gevolgd door de BVO's .

De wedstrijd begon en LRC nam gelijk het heft in handen we speelde ons eigen spelletje met vroeg druk zetten en de tegenstander weinig ruimte geven Jong Brabant had geen antwoord en kon na 10 min door goals van Andrei al tegen een 0-2 achterstand aan kijken dit waren de brabanders niet gewend nog voor de rust namen we afstand door een eigen doelpunt en een schot van Jens was de rust stand 0-4.

In de rust werden de jongens van Jong Brabant nog even opgepept om wat meer gas te geven terwijl de jongens van LRC de boodsschap kregen te blijven voetballen en de rust te bewaren.
Al snel na rust was het weer LRC die scoorde Jens zag zijn afstandschot tegen de paal en keeper in de touwen belanden 0-5 door deze stand verslapte de concentratie en vergaten we te blijven voetballen als team wat in de laatste 10 min op eens 2 tegen doelpunten betekende 2-5
De mannen werden weer scherp gezet door de trainer dit werkte goed en was het Jens die met zijn afstandschot die over de keeper ging de 2-6 noteerde de wedstrijd was binnen in de slot minuut moesten we nog een goaltje slikken 3-6 einstand.

Na 4 wedstrijden de volle winst in de Hoofdklasse.
Alex vandaag met goede reddingen een topwedstrijd speelde.
Thom en Thomas vandaag niet te passeren waren.
David en Dex de baas op het middeveld waren.
Andrei en Jens ( hattrick ) vandaag voor de afronding zorgde.
Jong Brabant even moest slikken om deze terecht verloren partij.
Volgende week rust maar om de vorm te behouden gaan we toch een oefenpotje voetballen.