...
47'

Hoofdklasse 3

27 oktober 2018 8:30

De sterren stonden nog aan de hemel toen er werd verzameld bij LRC vandaag richting Waalwijk waar WSC JO10-1 de tegenstander was, Dex was nog op vakantie dus met 7 jongens moest het gebeuren.
De velden van WSC liggen pal naast die van RKC dus met het stadion op de achtergrond betraden we de speciaal aangelegde velden.
De start van de wedstrijd was veel belovend het ging gelijk op en wat kleine kansjes aan beide kanten wel was snel zichtbaar dat WSC over een talentje beschikte in hun midden die dan ook de scoren opende 1-0 we konden snel antwoorden Thom ronde goed af nadat hij de bal had veroverd 1-1 hier konden we niet lang van genieten en aan de hand van het talent liepen ze uit naar 4-1
We waren even van slag maar pakte het goed op en door inzet te tonen kwamen we door doelpunten van David 2x en Jens waren we terug in de wedstrijd 4-4 dit was ook de ruststand.
Na de rust gingen we er gelijk voor zetten goed druk en liepen door goals van Anas en David uit naar een 4-6 voorsprong echter WSC toonde veerkracht en liet zien over een goed team te beschikken en kwamen sterk terug binnen 4 min hadden ze de wedstrijd om gebogen 7-6 dit was te veel voor de jongens van LRC de laatste minuten werd er niet meer gevoetbald en waren we meer met andere zaken bezig zo kon WSC uitlopen naar 9-6 en was de eerste nederlaag een feit.