40'

Hoofdklasse 3

10 november 2018 8:30

Vandaag waren we weer compleet alle spelers aanwezig en voor de coaching was Owen aanwezig die Noah verving.
Op bezoek kwam Zwaluw JO10-1 uit Vught ze waren op tijd vertrokken en zelfs eerder op het veld dan onze jongens.
We begonnen sterk aan de wedstrijd en stonden snel op voorsprong door een kopbal van Jens niet lang konden we er van genieten 2 min later was de gelijk maker er al.
Dit werd snel weer opgepakt en was het Thom die met een goed schot de 2-1 maakte.
Door goede Coaching van de tegenstander liet Zwaluw zien dat het team goed op elkaar was ingespeeld het tempo van bal handeling ging om hoog en zo voetbalde ze zich in de wedstrijd wat al snel op doelpunten opleverde 2-3.
We konden zelf niet veel gevaar brengen al was daar nog de 3-3 door een schitterende goal van Thomas zijn eerste van het seizoen maar 1 om in te lijsten.
Zwaluw bleef goed combineren en liet mooie acties zien scoorde nog 2 goals voor de rust 3-5
Na de rust konden we niet meer brengen wat er voor de rust wel konden er werd niet meer als team gevoetbald maar ieder voor zich en dan kom je tegen een goed voetballende ploeg te kort van onze kant scoorde David en Jens nog een goal en liep Zwaluw uit naar een 5-12 overwinning.

Ondanks de 12 tegen doelpunten Alex een prima pot keepte.