43'
...

Hoofdklasse 3

24 november 2018 8:30

De thuis wedstrijd tegen Haarsteeg JO10-1 begon in de vroege kou om 8.30 we waren compleet de tegenstander van vandaag was vooraf de favoriet gezien de uitslagen die ze hadden neergezet.
De eerste minuten werden we gelijk wakker geschud iets te mooi willen verdedigen word op dit niveau gelijk afgestraft wat een snelle achterstand opleverde 0-2.
Na deze waarschuwing gingen we beter voetballen en boden goed weerstand wat ook aan onze kant doelpunten opleverde via Jens ( strafschop ) en Thom stond het 2-2 de wedstrijd ging gelijk op met kansen aan beide zijde het was Haarsteeg die op 2-3 kwam en nog voor de rust maakte Andrei gelijk 3-3
Na de rust een gelijkwaardige wedstrijd maar trokken de gasten aan het langste eind en was de eindstand 4-6 Anas maakte onze 4e goal

Man of the Match Alex die geweldig stond te keepen.
Vandaag een goede pot gevoetbald.
Volgende week een uit wedstrijd diep in het brabantse 9.00 VOAB JO10-1 in Goirle.