Het is weer vroeg op de zaterdagmorgen. Als we om 7.30 uur verzamelen is het nog donker.
Zonder Sem en Mert vertrekken we richting Sliedrecht.

Vanaf de aftrap lijkt het een redelijk gelijkwaardige pot te gaan worden.

Vanuit een uitbal komt de bal bij Leon terecht die hem heel goed teruglegt op Thijs. Thijs geeft de bal weer terug aan Leon en kan relaxt inschieten.
Het spel gaat aardig heen en weer, maar echt grote kansen zijn er niet.

Na de time out gaan we lekker weer door. Al heel snel krijgen we een corner. Thomas geeft de corner goed voor en Nathan kan lekker intikken.

Daarna zakken we even compleet door een ondergrens heen. Binnen een poep en een scheet staan we weer gelijk en staat de 2-2 op het scorebord. Er volgt nog een kans van Thomas, maar tussen 3 man in kan hij niet tot een schot komen.

Rust

Ook na de rust gaat het redelijk gelijkwaardig op. LRC is iets meer op de helft van de tegenstander. Nadat we een vrije trap mee krijgen staat Thijs achter de bal om hem te gaan nemen. Keurig legt hij de bal af naar links waarop Thygo uit haalt. Het schot wordt geblokt, maar Sergios kan lekker intikken. We staan weer voor!

Sliedrecht doet ook erg zijn best en is vanuit de counter vaak redelijk gevaarlijk. De gelijkmaker valt ook hieruit. Sliedrecht gaat er steeds meer vanuit dat er iets te halen is. Op 5 minuten voor tijd komen ze er weer uit en ontstaat er een overtal situatie met 5 tegen 2. Voor het eerst deze wedstrijd staan we achter. Met 0 punten verlaten we Sliedrecht weer.